Φρικτό έγκλημα στην Τουρκία: Επιστάτης απήγαγε 12χρονο και στραγγάλισε το παιδί όταν δεν του έδωσαν τα λίτρα

Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε σήμερα πως αρχίζει για πρώτη φορά μια εκστρατεία για να την βοηθήσει το ευρύ κοινό να ταυτοποιήσει τα πτώματα 22 γυναικών, τα οποία έχουν βρεθεί σε διάστημα δεκαετιών στη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία και να προχωρήσουν οι έρευνες σ' αυτές τις «παγωμένες υποθέσεις».

Μία σοκαριστική δολοφονία έχει συγκλονίσει την Τουρκία καθώς αδίστακτος δολοφόνος, που είχε απαγάγει ένα 12χρονο παιδί, το στραγγάλισε όταν δεν του έδωσαν τα λίτρα, ύψους 400.000 ευρώ που ζήτησε.

Το θύμα ο Χαλέντ Χαγιακέντ, ο οποίος ήταν γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη Μερσίνα. Η απαγωγή του 12χρονου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ το παιδί έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε. Αμέσως μετά την απαγωγή, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένεια του παιδιού και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μετά το τηλεφώνημα η οικογένεια του 12χρονου ενημέρωσε τις αρχές με αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες στην περιοχή στην οποία είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο Χαλέντ.

Εξετάζοντας τα διαθέσιμα στοιχεία αλλά και υλικό από κάμερες οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 12χρονος δεν είχε απομακρυνθεί από το κτίριο στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του, επικεντρώνοντας εκεί τις έρευνές τους. Το αγόρι, τελικά εντοπίστηκε νεκρό στο υπόγειο του κτιρίου με το σώμα του να είναι τυλιγμένο σε ένα χαλί. Όπως διαπιστώθηκε, αιτία θανάτου του ήταν ο στραγγαλισμός.

(με πληροφορίες από newsbeast. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί