Φρίκη στις ΗΠΑ – “Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού”: 34χρονος μπέιμπι σίτερ είχε κακοποιήσει 16 αγόρια – Το νεότερο 2 ετών!!!

Οι εισαγγελείς είπαν ότι κακοποίησε 16 αγόρια και έδειξε παιδική πορνογραφία σε άλλον.

Ο Matthew Antonio Zakrzewski, 34 ετών, από την Costa Mesa καταδικάστηκε την Τρίτη για 34 κατηγορίες σεξουαλικών κακουργημάτων που σχετίζονται με 17 θύματα σε εγκλήματα που σύμφωνα με τους εισαγγελείς έγιναν από το 2014 έως το 2019. Οι εισαγγελείς είπαν ότι κακοποίησε 16 αγόρια και έδειξε παιδική πορνογραφία σε άλλον.

Ο Ζακρζέφσκι συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019 από την αστυνομία της Λαγκούνα Μπιτς καθώς αποβιβαζόταν από διεθνή πτήση.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι διαφήμιζε ότι δούλευε με παιδιά πολύ καλά, είχε χρόνια εμπειρίας στη φροντίδα των παιδιών, είχε εκπαιδευτεί για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Πολλά από τα θύματα ήταν 6 έως 9 ετών και το νεότερο ήταν 2 ετών.

«Ολόκληρο το βιβλίο βρίσκεται στον σκληρό δίσκο του κατηγορούμενου», είπε η αναπληρώτρια εισαγγελέας Τζούλιετ Όλιβερ κατά τη διάρκεια της τελικής ομιλίας της στη δίκη τη Δευτέρα, αναφερόμενη σε ένα βιβλίο παιδεραστίας που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ζακρζέφσκι. “Σε αυτό υπάρχει ένα κεφάλαιο με τίτλο Εποχή κυνηγιού. … Όταν ο κατηγορούμενος πλησίασε (ένα από τα θύματά του) λέγοντας “Αφήστε με να γίνω περιστασιακή μπέιμπι σίτερ του”, κυνηγούσε (το αγόρι). Κυνηγούσε κάθε οικογένεια… Δεν διάβαζε απλώς το βιβλίο, θα μπορούσε να είχε γράψει το βιβλίο».

Ο Όλιβερ υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος βιντεοσκόπησε πολλά από τα στοιχεία εναντίον του. «Ήταν όσο πιο πολύ θρασύς μπορούσε», είπε ο Όλιβερ.

«Κανείς από τους γονείς δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε ο εισαγγελέας. “Τα παιδιά δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Ο κατηγορούμενος ήταν εγκέφαλος… περιποιούνταν τους γονείς για να πιστέψουν ότι ήταν ο κατάλληλος για να προστατεύσει το καθένα από τα παιδιά. … Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού.”

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί