Κατηγορείται για το θάνατο των γιων του, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών. Οι ερευνητές λένε ότι τους έβαλε σε σειρά και τους εκτέλεσε με ένα τουφέκι, αλλά ότι το κίνητρό του παραμένει ασαφές.
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Ντόερμαν είπε στους ντετέκτιβ σε συνέντευξή του ότι σχεδίαζε τους φόνους για αρκετούς μήνες.
Αυτό είναι μακράν το πιο ανατριχιαστικό, φρικιαστικό έγκλημα που έχω δει», είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Κλερμόν Μαρκ Τεκούλβ. «Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο που ένιωσαν και βίωσαν αυτά τα μικρά αγόρια καθώς ο πατέρας τους — ο προστάτης τους — τα δολοφονούσε.
Η 34χρονη μητέρα των παιδιών πυροβολήθηκε στο χέρι, προφανώς άρπαξε το όπλο του Ντόερμαν κάποια στιγμή σε μια προσπάθεια να τα σώσει. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 911 και είπε στους αστυνομικούς ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί».
Τα τρία αγόρια βρέθηκαν στην αυλή. Πέθαναν από τα τραύματά τους στο σημείο.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν την Παρασκευή ότι ένα από τα παιδιά είχε καταφέρει να φύγει σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι, αλλά ο πατέρας το κυνήγησε και τον έσυρε πίσω στην ιδιοκτησία προτού το σκοτώσει μπροστά σε μάρτυρες.
(photo: freepik)