Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο από σφοδρά χτυπήματα επειδή… αντέδρασε στην παρενόχληση που υπέστη

Άγρια επίθεση σε βάρος γυναικών σε εστιατόριο - Όλα ξεκίνησαν από τη σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα που βρισκόταν στο μαγαζί - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα του ξυλοδαρμού.

Σκηνικό φρίκης επικράτησε σε κινεζική επαρχία, όπου εκτυλίχθηκε ένα αποτρόπαιο περιστατικό με θύμα γυναίκα που έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης επειδή προέβαλε αντίσταση στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Λόγω του περιστατικού στο εστιατόριο, έγιναν οκτώ συλλήψεις. Η γυναίκα που γευμάτιζε με δύο φίλες της και δέχθηκε επίθεση από ομάδα αντρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πεσμένη στο έδαφος η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα. 

Ο άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας και εκείνη τότε τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ο άνδρας επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά τη γυναίκα, παρά την αντιστάσεις που προβάλλει. Όταν τον απωθεί, δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και προσπαθεί να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του. 

Τότε ο άνδρας εξεπολύει επίθεση και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς τη στο έδαφος. 

Η γυναίκα που δέχθηκε, αρχικά, την επίθεση προσπαθεί να βοθήσει τη φίλη της, όμως όταν την αντιλαμβάνεται δίπλα του ο άντρας αρχίζει να τη χτυπά ξανά με μανία.

Στην πορεία εναπλάκησαν και οι φίλοι του άνδρα στην βάναυση ενέργεια. 

Oι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. 

Το περιστατικό ασύλληπτης βίας σε βάρος των γυναικών αποτελεί ένα ακόμη αποτρόπαιο συμβάν στην Κίνα όπου προβληματίζει ιδαίτερα η συχνότητα των επιθέσεων σε βάρος γυναικών.

(protothema. gr / photo: video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί