Φρίκη στην Ισπανία: Εντοπίστηκε ακέφαλο και φλεγόμενο σώμα χωρίς άκρα

Η αστυνομία στην Ισπανία ερευνά τη φρικτή ανακάλυψη ενός ακέφαλου σώματος που καίγεται ακόμη σε ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο.

Ένας άνδρας που έτρεχε στην ύπαιθρο γύρω από το Αλικάντε ανακάλυψε το φρικιαστικό εύρημα τη στιγμή που γίνονταν προετοιμασίες για τις παραδοσιακές φωτιές του Σαν Χουάν.

Το σώμα βρισκόταν στην άκρη ενός δρόμου και εξακολουθούσε να σιγοκαίει, σύμφωνα με αναφορές. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι από πόδια, χέρια ή κεφάλι.

Η αστυνομία δεν είναι σίγουρη αν το θύμα είναι άνδρας ή γυναίκα, αν και πιστεύει, μετά από νεκροψία, ότι πιθανότατα ήταν άνδρας.

Η πρώτη θεωρία είναι ότι θα μπορούσε να συνδεθεί με μια διευθέτηση λογαριασμών για τα ναρκωτικά.


Ο τρομοκρατημένος δρομέας που εντόπισε το πτώμα στην περιοχή La Serreta, στην περιοχή Fontnivel, κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Τα ανθρώπινα λείψανα εξακολουθούσαν να καίγονται όταν σήμανε συναγερμός νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Αστυνομικοί της Ομάδας Βίας Εγκλήματος και της Μονάδας Εναέριων Μέσων Ενημέρωσης ερευνούν τη σκηνή, χρησιμοποιώντας drone για να προσπαθήσουν να βρουν το υπόλοιπο σώμα.

Κοντά βρέθηκε και μια βαλίτσα αλλά κανένα ίχνος από τα άκρα ή το κεφάλι.

Τα ανθρώπινα λείψανα του τεμαχισμένου σώματος έχουν μεταφερθεί στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής του Αλικάντε, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή σήμερα.

Εκτός από τη διευκρίνιση εάν το θύμα είναι άνδρας ή γυναίκα, οι ιατροδικαστές θα προσπαθήσουν να μάθουν εάν υπάρχουν τραυματισμοί από μαχαίρι, πυροβολισμό ή τραύμα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατο του θύματος.

Η ταυτοποίηση θα είναι δυνατή μόνο μέσω DNA, δεδομένης της κατάστασης των λειψάνων και η Εθνική Αστυνομία θα εξετάσει τις αναφορές των αγνοουμένων για να βρει κάποια ένδειξη.

photo: pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί