Φρίκη στην Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κοιλιά πύθωνα 5 μέτρων(Σκληρές εικόνες)

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κοιλιά ενόςπύθωνα αφού την κατάπιε ολόκληρη στην κεντρική Ινδονησία, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στις 8 Ιουνίου.

Ο σύζυγος της 45χρονης Farida και κάτοικοι του χωριού Kalempang στην επαρχία του νότιου Sulawesi την ανακάλυψαν στις 7 Ιουνίου μέσα στον πύθωνα, που είχε ύψος περίπου 5 μέτρα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 6ης Ιουνίου και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι, αναγκάζοντας περαιτέρω έρευνες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός του χωριού Σουάρντι Ρόζι.

Ο σύζυγός της «βρήκε τα υπάρχοντά της… κάτι που τον έκανε να υποψιαστεί. Στη συνέχεια οι κάτοικοι του χωριού ερεύνησαν την περιοχή. Σύντομα εντόπισαν έναν πύθωνα με μεγάλη κοιλιά», είπε ο κ. Suardi.

«Συμφώνησαν να κόψουν το στομάχι του πύθωνα. Μόλις το έκαναν, το κεφάλι της Φαρίντα φάνηκε αμέσως».

Η κυρία Farida βρέθηκε ολόκληρη μέσα στο φίδι.

Τέτοια περιστατικά θεωρούνται εξαιρετικά σπάνια, αλλά αρκετοί άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια αφού τους κατάπιαν ολόκληροι πύθωνες.


Το 2023, κάτοικοι στην περιοχή Tinanggea του νοτιοανατολικού Σουλαουέζι σκότωσαν έναν πύθωνα 8 μέτρων, ο οποίος βρέθηκε να στραγγαλίζει και να τρώει έναν από τους αγρότες σε ένα χωριό.

Το 2018, μια 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε έναν πύθωνα 7 μέτρων στην πόλη Muna του νοτιοανατολικού Sulawesi.

Και τον προηγούμενο χρόνο, ένας αγρότης στο Δυτικό Σουλαουέζι εξαφανίστηκε, προτού βρεθεί να τον έχει φάει ζωντανό ένας πύθωνας 4 μέτρων σε μια φυτεία φοινικέλαιου.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί