Φρίκη στην Ινδία: Άνδρας 30 ετών έκανε ό,τι χειρότερο

Επιδημία έχουν γίνει οι βιασμοί στην Ινδία με τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν καθημερινά σεξουαλική βία, συνθήκες σκλαβιάς και να πέφτουν θύματα εμπορίας σαρκός.

Αυτή τη φορά θύμα έπεσε μία 86χρονη σε μια επίθεση που προκαλεί μόνο αποτροπιασμό, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας 30χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα περίμενε έξω από το σπίτι της να της φέρουν γάλα, όταν την προσέγγισε ο 30χρονος, της είπε ότι ο γαλατάς δεν θα πήγαινε και προσφέρθηκε να την πάει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει.

Όπως αναφέρει το BBC ο άνδρας την πήγε σε μία φάρμα και την βίασε. «Έκλαιγε και τον παρακάλαγε να την αφήσει. Του είπε ότι θα μπορούσε να ήταν γιαγιά του. Εκείνος όμως αγνόησε τα παρακάλια της και τη βίασε, ενώ αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει» είπε ο Swati Maliwal, επικεφαλής της Επιτροπής για τις Γυναίκες στο Δελχί.

Τις κραυγές της ηλικιωμένης άκουσαν περαστικοί που κατάφεραν να τη σώσουν και να παραδώσουν τον δράστη στην Αστυνομία.

Ο Maliwal συνάντησε την 86χρονη στο σπίτι της, σε μια συνάντηση την οποία χαρακτήρισε «σπαρακτική». «Σοκάρεσαι όταν την ακούς να σου λέει τι πέρασε. Είχε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα και κολπική αιμορραγία» είπε ο επικεφαλής της Επιτροπής.

BBC/ newsbeast/ photo unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί