Αυτή τη φορά θύμα έπεσε μία 86χρονη σε μια επίθεση που προκαλεί μόνο αποτροπιασμό, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας 30χρονος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα περίμενε έξω από το σπίτι της να της φέρουν γάλα, όταν την προσέγγισε ο 30χρονος, της είπε ότι ο γαλατάς δεν θα πήγαινε και προσφέρθηκε να την πάει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει.
Όπως αναφέρει το BBC ο άνδρας την πήγε σε μία φάρμα και την βίασε. «Έκλαιγε και τον παρακάλαγε να την αφήσει. Του είπε ότι θα μπορούσε να ήταν γιαγιά του. Εκείνος όμως αγνόησε τα παρακάλια της και τη βίασε, ενώ αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει» είπε ο Swati Maliwal, επικεφαλής της Επιτροπής για τις Γυναίκες στο Δελχί.
Τις κραυγές της ηλικιωμένης άκουσαν περαστικοί που κατάφεραν να τη σώσουν και να παραδώσουν τον δράστη στην Αστυνομία.
Ο Maliwal συνάντησε την 86χρονη στο σπίτι της, σε μια συνάντηση την οποία χαρακτήρισε «σπαρακτική». «Σοκάρεσαι όταν την ακούς να σου λέει τι πέρασε. Είχε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα και κολπική αιμορραγία» είπε ο επικεφαλής της Επιτροπής.
BBC/ newsbeast/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης
- Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια το 2025
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Β. Κικίλια για το ζήτημα της σχεδίασης του Εθνικού Πλοίου
- Στοματική υγεία: Πρόληψη, ενημέρωση και πολιτικές υγείας απέναντι στην υπερκατανάλωση ζάχαρης
- Τα πιο αλλόκοτα ζώα της φύσης: 10 παράξενες συμπεριφορές τους που δεν θα πιστεύετε
- Καθόλου τυχαία η επίσκεψη που θα γίνει στην Ουγγαρία – Η Δεξιά παίζει τα «ρέστα» της
- Λεπτά που έμοιαζαν με αιώνες! Μαθήτρια παγιδεύτηκε σε κομμάτι πάγου σε ποτάμι της Ρωσίας (BINTEO)
- Ανακαλύφθηκε ειρωνικό μήνυμα 2.000 ετών στα αρχαία Ελληνικά σε σφαίρα σφεντόνας (Photo)
- Οι Βρετανοί δίνουν τις βάσεις τους στις ΗΠΑ για να βομβαρδίζουν το Ιράν
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24/3 και 25/3 στην Αθήνα για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση









