Φρίκη στη Γαλλία: 100 μέτρα από το σπίτι των παππούδων του βρέθηκαν τα οστά του παιδιού που αγνοούνταν

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του παιδιού, με την ιατροδικαστική εξέταση να είναι σε εξέλιξηΣοκαρισμένη είναι η Γαλλία μετά την εύρεση και την ταυτοποίηση των οστών του 2χρονου Εμίλ Σολέιλ ο οποίος αγνοούνταν για 8 μήνες, με τις έρευνες για την υπόθεση του θανάτου του παιδιού που φιλοξενούσαν οι παππούδες του όταν εξαφανίστηκε, σε χωριό στις Άλπεις, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε νέες δηλώσεις του, ο δήμαρχος του χωριού Le Vernet, αποκάλυψε πως τα λείψανα του παιδιού βρέθηκαν σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το σπίτι των παππούδων του. Περιπατητές ανακάλυψαν τα οστά του 2χρονου κοντά στο απομονωμένο σπίτι της οικογένειας, από όπου το παιδί είχε εξαφανιστεί πέρυσι. Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι βρέθηκε μόνο ένα μέρος του. Κάποια οστά και το κρανίο ανασύρθηκαν από τις αρμόδιες αρχές.


Υπόνοιες πως κάποιος μετέφερε τη σορό του παιδιού μετά τις έρευνες στο σημείο
Ο δήμαρχος της περιοχής, Francois Balique δήλωσε στην εφημερίδα Le Figaro ότι τα λείψανα βρέθηκαν «σε ένα μονοπάτι μεταξύ της εκκλησίας και του παρεκκλησίου» του χωριού.


Ο ίδιος επισήμανε πως η περιοχή όπου βρέθηκαν το κρανίο και τα οστά του Εμίλ είχε προηγουμένως «ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους χωροφύλακες», γεγονός που υποδηλώνει ότι η σορός μπορεί να μεταφέρθηκε εκεί σε χρόνο μεταγενέστερο των ερευνών που έγιναν.

Μια τέτοια κίνηση θα προσέθετε ένα εξαιρετικά ανησυχητικό στοιχείο για την έρευνα, τόνισε.

Ενώ μια βασική πηγή που ερευνά την υπόθεση δήλωσε ότι τα λείψανα του Εμίλ βρέθηκαν στην ύπαιθρο, περίπου δύο μίλια μακριά από το χωριουδάκι, ο δήμαρχος του δήλωσε ότι ανακαλύφθηκαν εντός των ορίων του.

«Είναι απίθανο τα ζώα να φέρουν ανθρώπινα λείψανα πίσω»
«Είναι απίθανο τα ζώα να φέρουν ανθρώπινα λείψανα πίσω στο χωριό», σχολίασε επίσης ο δήμαρχος, επισημαίνοντας πως «αυτό οδηγεί στη θεωρία ότι κάποιος έφερε τα λείψανα του Εμίλ πίσω, και ενδεχομένως πολύ πρόσφατα».

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του μικρού παιδιού με την ιατροδικαστική εξέταση να είναι σε εξέλιξη.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί