Φρίκη σε χωριό της Ινδίας: Ομάδα πιθήκων επιτέθηκε και κατασπάραξε 10χρονο παιδάκι την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του!

Σοκ έχει προκαλέσει σε ένα χωριό της Ινδίας ο θάνατος ενός 10χρονου παιδιού που κατασπαράχτηκε από μια ομάδα πιθήκων.

Το μικρό παιδί έπαιζε με τους φίλους του όταν οι πίθηκοι τον έβαλαν στο στόχαστρό τους και του έσκισαν τον κορμό, ενώ βρισκόταν σε έναν ναό στο Σάλκι, την Τρίτη.

Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού τα θανατηφόρα ζώα τον είχαν τραυματίσει πολύ σοβαρά, αλλά δυστυχώς πέθανε από τα τραύματά του πριν οι γιατροί προλάβουν να τον περιθάλψουν, σύμφωνα με την Mirror.

Οι αρχές δήλωσαν ότι εξακολουθούν να κυνηγούν κάποιες από τις μαϊμούδες οι οποίες συμμετείχαν στην επίθεση. Ένας αξιωματούχος εξήγησε τι συνέβη σε δήλωσή του «Έτρεξε στο σπίτι του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια επίθεση συμβαίνει στο χωριό αυτό. Ο αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι πολλές επιθέσεις είχαν συμβεί στο Σάλκι κατά τις τελευταίες επτά ημέρες. «Αυτή είναι η τρίτη επίθεση από μαϊμούδες στο χωριό μέσα σε μια εβδομάδα», δήλωσε ο αξιωματικός.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί