• Αρχική
  • Άρθρα
  • Φρίκη χωρίς τελειωμό! Πα-τέρας προσπαθούσε να εξαναγκάσει κοριτσάκι να κάνει σεξ με το κατοικίδιό της!

Φρίκη χωρίς τελειωμό! Πα-τέρας προσπαθούσε να εξαναγκάσει κοριτσάκι να κάνει σεξ με το κατοικίδιό της!

sad kid
Πώς ο διεστραμμένος άνδρας πιάστηκε στα "δίχτυα" κυνηγών παιδόφιλων του Διαδικτύου.


Σφίξιμο στο στομάχι, ακόμα και των έμπειρων κυνηγών παιδεραστών, προκάλεσαν οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 32χρονου άνδρα από το Σάντερλαντ.

Ο Harindapan Gill παρουσιαζόταν ως ένα 13χρονο αγόρι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Chat Avenue», προσπαθώντας να «ψαρέψει» ανήλικες για να ικανοποιήσει τα διεστραμμένα πάθη του.
Σύμφωνα με τη «Sun», o άρρωστος οικογενειάρχης άρχισε να συνομιλεί με ένα «11χρονο κορίτσι», την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και γρήγορα έστρεψε τη συζήτηση σε θέματα σεξουαλικού χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια να το παγιδέψει.

Ανάμεσα μάλιστα στις φρικιαστικές απαιτήσεις προς τη «Faye» ήταν να κάνει σεξ με το σκυλάκι της.
Μόνο που πίσω από το (επίσης) ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού κρύβονταν μέλη της «Angels of Innocence», μιας ομάδας κυνηγών παιδόφιλων του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Gill αποκαλούσε την 11χρονη «φοβισμένο κοριτσάκι» αν δεν μπορούσε να κάνει αυτά που της ζητούσε. Ανάμεσα σε αυτά ήταν να προσφέρει στοματικό σεξ σε έναν άγνωστο, ενώ αυτός άκουγε από το τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιείτο με μια βούρτσα μαλλιών.
Οι Αρχές εντόπισαν τα διαδικτυακά ίχνη του 32 και τον συνέλαβαν.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Elizabeth Muir δήλωσε στο δικαστήριο ότι η υπόθεση ήταν «μία από τις πιο ακραίες τέτοιου είδους που έχουμε δει αναφορικά με τις απαιτήσεις» του παιδόφιλου.
«Πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι θέλατε να κάνετε σεξ με μία 11χρονη, θέλατε να βρει έναν ξένο να κάνει σεξ, και θέλατε από μια 11χρονη να κάνει σεξ με ένα σκύλο», τόνισε απευθυνόμενη στον Gill, ενώ σημείωσε πως αποτελεί «διαρκή κίνδυνο για την κοινωνία».

Βάσει όσων ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Gill έστειλε μήνυμα στη Faye μόλις μία ώρα αφού δημιουργήθηκε το ψεύτικο προφίλ της, ρωτώντας την αν ήθελε να συνάψει σχέση με έναν μεγαλύτερο, αλλά και πώς έμοιαζε. Συγκεκριμένα αν είχε «μεγάλα οπίσθια».
Της ζήτησε επίσης το τηλέφωνό της και όταν αρνήθηκε να του το δώσει, τη ρώτησε αν είναι «κορίτσι της μαμάς».
Οι «αρρωστημένες» συνομιλίες συνεχίστηκαν στα social media και στο WhatsApp και αφότου ο 32χρονος έλαβε τελικά έναν αριθμό τηλεφώνου.
Της πρότεινε ακόμα να συναντηθούν στα McDonalds για να κάνουν σεξ, ακόμα και να πάει σπίτι της.
Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισής του, Helen Towers, υποστήριξε ότι ο εντολέας της «ένιωθε μοναξιά και ήταν στρεσαρισμένος», ενώ έδειξε μεταμέλεια.
Ο διεστραμμένος άνδρας παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την «ανήλικη» σε σεξουαλικές πράξεις και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, ενώ για τα επόμενα δέκα χρόνια το όνομά του θα βρίσκεται στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

photo pexels