Φρίκη! Αυτιστική γυναίκα, 20 ετών, δολοφονήθηκε από παράνομο μετανάστη

Σάλος στις ΗΠΑ! Η οικογένεια κάνει μήνυση στον Μπάιντεν...

Η οικογένεια μιας 20χρονης αυτιστικής γυναίκας από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε βάναυσα από παράνομο μετανάστη από το Ελ Σαλβαδόρ, ξεκίνησε αγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν για την πρόκληση του θανάτου της.

Κατηγορεί τον διαχειριστή του Μπάιντεν και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ότι απέτυχαν να απαγορεύσουν την είσοδο στις ΗΠΑ στον αλλοδαπό που σκότωσε την Κέιλα Χάμιλτον τον Ιούλιο του 2022.

Ο παράνομος αλλοδαπός από το Ελ Σαλβαδόρ που του επετράπη να εισέλθει ως UAC (ασυνόδευτο παιδί) αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν μέλος της συμμορίας MS-13 με ποινικό ιστορικό, πληροφορίες που η οικογένεια του Kayla υποστηρίζει ότι θα είχαν αποτρέψει την δολοφονία αν οι αξιωματούχοι της μετανάστευσης τηλεφωνούσαν στις αρχές της χώρας προέλευσής του.

«Κάνουμε αυτήν την μήνυση προς τιμήν της Kayla για να λάβουμε απαντήσεις για το πώς συνέβη αυτή η καταστροφική αποτυχία και να βοηθήσουμε στην αποτροπή ενός άλλου παράλογου φόνου», δήλωσε ο Brian Claypool, δικηγόρος της μητέρας του Hamilton, Tammy Nobles, σύμφωνα με τους The Washington Times .

«Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί στο Ελ Σαλβαδόρ το 2020 για συσχέτιση με παράνομη συμμορία. Το μόνο που έπρεπε να κάνει το DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) ήταν να κάνει ένα τηλεφώνημα για να το επαληθεύσει και η Kayla θα ήταν ζωντανή».

Η Kayla είχε πρόσφατα μετακομίσει στην περιοχή Aberdeen με τον φίλο της, όταν ο παράνομος έσπασε μέσα στο τροχόσπιτο της, τηn βίασε και την στραγγάλισε με καλώδιο φορτιστή τηλεφώνου και στηn συνέχεια τράπηκε σε φυγή κλέβοντας το τηλέφωνο και τα χρήματά της.

freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί