Ο Τζο Ρόγκαν επέκρινε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι προσπάθησαν να «ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
Αυτό συνέβη, λίγες μέρες αφότου ο Μπάιντεν έδωσε την έγκριση στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για χτυπήματα κατά της Ρωσίας.
Σε μια συνέντευξη στο podcast του, ο Rogan παραδέχτηκε ότι δεν αισθάνεται ασφαλής γνωρίζοντας ότι η Ουκρανία «εκτοξεύει πυραύλους στην Ρωσία».
Ο Ρόγκαν αμφισβήτησε πώς ο Μπάιντεν είχε την δυνατότητα να κάνει «σημαντικές ενέργειες», όπως η έγκριση της χρήσης αμερικανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από την Ουκρανία «για να χτυπήσει στην ρωσική ηπειρωτική χώρα».
«Αυτό που δεν αισθάνομαι πιο ασφαλής είναι ότι αυτή την στιγμή εκτοξεύουν πυραύλους στην Ρωσία», είπε ο Ρόγκαν και συνέχισε: «Πώς επιτρέπεται να το κάνεις αυτό όταν είσαι προς αποχώρηση; Ο κόσμος δεν θέλει να είσαι πια εκεί. Αυτό θα πρέπει να βάλει στοπ σε σημαντικές ενέργειες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
«Ο Ζελένσκι λέει ότι ο Πούτιν είναι τρομοκρατημένος», πρόσθεσε ο Ρόγκαν. «(…)Πρόκειται να ξεκινήσετε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», τόνισε μεταξύ άλλων.
Με πληροφορίες από breitbart, photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UKRAINE PRESIDENTIAL PRESS SERV
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Nicki Minaj έκανε εμφάνιση – έκπληξη με την Erika Kirk: Τι είπε για τους Χριστιανούς, vid
- Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι και συμβουλές της αστυνομίας στους πολίτες ενόψει των γιορτών
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κι έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα
- Ποιά είναι η…”Κέιτ Μίντλετον των Ιμαλαΐων”!
- Βιβλίο επιστράφηκε σε βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, μετά από 36 χρόνια “ταξιδιού” σε όλο τον κόσμο – Πώς κατέληξε στην Ελλάδα
- Απελπιστική κατάσταση: Ραγδαίες εξελίξεις σε σχέση με την Ουκρανία σύμφωνα με τους Ρώσους
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν τα μπλόκα – Ξεκινούν από αύριο οι διευκολύνσεις για τους εκδρομείς των εορτών
- Τουρκία: Μαθητής πυροβόλησε διευθυντή σχολείου! Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ
- Ο Ντέιβιντ Γκίλμορ γιορτάζει την κατάκτηση από τους Pink Floyd της κορυφής στο chart των άλμπουμ
- Ο Φιν Γούλφχαρντ θα είναι ο παρουσιαστής του πρώτου «SNL» του 2026









