Φλόριντα: Μητέρα σκότωσε με φρικτό τρόπο την οικογένειά της – Ισχυρίζεται ότι ήταν υπό την επήρεια βουντού

Οι εισαγγελείς της Φλόριντα επιδιώκουν τη θανατική ποινή σε βάρος μιας μητέρας που ανάγκασε τις μικρές κόρες της να πιουν χλωρίνη πριν στραγγαλίσει τη μία μέχρι θανάτου, ανακοίνωσε την Τρίτη το γραφείο του εισαγγελέα της Πολιτείας.

Η Joanne Zephir βρέθηκε αναίσθητη σε ένα αυτοκίνητο με την τρίχρονη κόρη της και την οκτάχρονη κόρη της κοντά στο δρόμο κοντά σε μια εκκλησία στην κομητεία Poinciana την Ημέρα της Μητέρας 2022.

Η Zephir, 38, είχε αναγκάσει τις κόρες της να πιουν χλωρίνη από ένα ποτήρι πριν προσπαθήσει να τις στραγγαλίσει.

Η τρίχρονη πέθανε και η οκτάχρονη επέζησε αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Η Zephir είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ενός ξόρκι «βου-ντού» που την είχε οδηγήσει να βλάψει τα παιδιά της, ανέφερε το Fox 10 .

Η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας τότε, αφού ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης επέζησε, μαχαιρώθηκε.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε από τον σερίφη Μάρκος Λόπεζ τον Μάιο του 2022, η Ζεφίρ είπε σε ένα μέλος της οικογένειας ότι επρόκειτο να παραδοθεί στις αρχές επειδή μαχαίρωσε τον σύζυγό της, αλλά ήθελε πρώτα να περάσει χρόνο με τα παιδιά της.

Αρκετές ώρες αργότερα τηλεφώνησε στο μέλος της οικογένειας και τους είπε ότι σκότωσε την τρίχρονη κόρη της, ότι και η οκτάχρονη επρόκειτο να πεθάνει και ότι θα αυτοκτονούσε και η ίδια, σύμφωνα με τον Σερίφη .

Η 38χρονη κρίθηκε ψυχολογικά ικανή να δικαστεί τον Δεκέμβριο μετά από αξιολόγηση, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Κατηγορήθηκε από ένα μεγάλο δικαστήριο τον Φεβρουάριο για δολοφονία πρώτου βαθμού με όπλο, κακούργημα που είχε τη δυνατότητα να επιδιώξει τη θανατική ποινή, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Το γραφείο είπε ότι η απόφαση να επιδιωχθεί η πιο σκληρή τιμωρία βασίστηκε σε διάφορους παράγοντες, όπως ότι η Zephir είχε την επιμέλεια του θύματος και το θύμα ήταν κάτω των δώδεκα ετών.

Η Zephir θα δικαστεί στη Φλόριντα από τις 7 Μαΐου, ανέφερε ο Orlando Sentinel .

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί