Φαινόμενο ντόμινο: Έτσι θα φτάσουν στην αποκορύφωση του πολέμου και της χούντας – ΒΙΝΤΕΟ

Τι μεταδίδεται στις ΗΠΑ...

Τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ βλέπουν από την δική τους οπτική γωνία τι έρχεται!

Πολιτικοοικονομική κρίση, παγκόσμιος πόλεμος (ο οποίος κατά πολλούς έχει ήδη αρχίσει και απλά μένει να φανεί αν θα κορυφωθεί ή αν θα καταλαγιάσει) και παγκόσμιοι σωτήρες και στο τέλος παγκόσμια χούντα με έναν ηγέτη να ορίζει!

Όπως αναφέρει από την δική του οπτική γωνία ο δημοσιογράφος, Alex Jones:

«Ακούσατε εμένα, έχετε ακούσει τον Tucker Carlson, έχετε ακούσει τον Jack  Posobiec, τον Steve Bannon και, αρκετά άλλα άτομα να λένε τους τελευταίους έξι μήνες πως είναι ξεκάθαρο ότι εξετάζουν την αναστολή των εκλογών του 2024.

Είμαστε μόνο 12 μήνες μακριά από τις εκλογές!

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστούν έναν γιγαντιαίο πόλεμο. Τώρα εδώ είναι το κλειδί! Γνωρίζουν ότι η μεγάλη φούσκα ήδη σκάει. Δεν πρόκειται να σκάσει, έχει ήδη σκάσει! Ρίξτε μια ματιά στα ακίνητα!

Κοιτάξτε τον πληθωρισμό, κοιτάξτε όλα όσα  συνέβησαν. Κοιτάξτε τα επιτόκια που ανεβαίνουν, αλλά ο πληθωρισμός εξακολουθεί να ανεβαίνει. Επομένως, χρειάζονται ο κόσμος να βρίσκεται σε μια γιγαντιαία κρίση και όλες οι φυλές να είναι διχασμένες σε ομάδες έτσι ώστε, οι παγκοσμιοποιητές να εμφανιστούν ως σωτήρες κατά την διάρκεια αυτών των περιφερειακών πολέμων (δημιουργώντας) το φαινόμενο ντόμινο, το οποίο οδηγεί στο πραγματικό μέγεθος του 3ου παγκοσμίου πολέμου.

Πιστεύω ότι ο τρίτος παγκόσμιος ξεκίνησε, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία!

Στην συνέχεια τώρα με το Ισραήλ ενδεχομένως εμπλακούν και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής! Στην συνέχεια οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προχωρήσουν στην Μέση Ανατολή. Αυτό ήδη έχει ετοιμαστεί! Έχει ήδη προγραμματιστεί.

Αυτός θα είναι ένας πλήρης παγκόσμιος πόλεμος και μετά θα επιβληθεί τοπικός στρατιωτικό νόμος, δελτίο μερίδας τροφής και όλα τα υπόλοιπα.  Θα συλλαμβάνουν τους πάντες για την πολιτική τους αντίθεση, στρατόπεδα θανάτου, τα πάντα! Το τέλος όλων όσων γνωρίζατε είναι εδώ και τώρα».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί