Ο πολιτικός επιστήμονας Johannes Varwick, βλέποντας πως οι Ρώσοι δεν θα σταματήσουν, καθώς, όπως είπε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν: οι στόχοι θα επιτευχθούν είτε με διπλωματία είτε με πόλεμο, πρότεινε, για να μην κινδυνεύσουν άμαχοι και δεδομένου ότι το παρόν ουκρανικό καθεστώς είναι πλέον ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, την δημιουργία εξόριστης ουκρανικής κυβέρνηση σε γερμανικό έδαφος ως λύση στην ρωσική επιχείρηση, η οποία έχει ως στόχο την εξάλειψη του κινδύνου στα πρώην ρωσικά εδάφη της Αν. Ουκρανίας, όπου οι Δυτικοί ήθελαν να εγκαταστήσουν όπλα κατά της Μόσχας.
Η φιλοναζιστική κυβέρνηση του Κίεβου, όμως, που τόσα χρόνια σκότωσε 14.000 ρωσοφώνους πολίτες, δεν θέλει να βρεθεί λογική λύση! Μάλιστα ο Ουκρανός πρέσβης ΧΛΕΥΑΣΕ τον επιστήμονα, αποκαλώντας τον μ@@@ακα, σε μία ανάρτηση που θα συζητηθεί.
Sie sind ein echtes Ar… @JohannesVarwick https://t.co/gdLqQCjpvl
— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) March 7, 2022
«Ένα πιθανό σενάριο είναι το Βερολίνο ή η Βαρσοβία να γίνει η έδρα μιας εξόριστης ουκρανικής κυβέρνησης, η Ουκρανία να αποστρατικοποιηθεί και να δημιουργηθεί μια φιλορωσική κυβέρνηση», δήλωσε ο ειδικός σε διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Halle-Wittenberg.
Ο Βάργουικ παραδέχτηκε ότι η εξόριστη κυβέρνηση δεν ήταν ο στόχος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, «αλλά αν δεν θέλει ο πληθυσμός του να καταλήξει είτε εκτοπισμένος είτε νεκρός, δεν βλέπω άλλο τρόπο». Στο τέλος, η Ρωσία θα δημιουργήσει σίγουρα μια νέα κυβέρνηση στο Κίεβο, σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα. «Το μόνο ερώτημα είναι πόσο ματωμένος θα είναι ο δρόμος για να φτάσετε εκεί».
Ο ειδικός προειδοποίησε για μια σπείρα κλιμάκωσης λόγω περαιτέρω παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα.
«Η Δύση πρέπει να αναρωτηθεί εάν θέλει να παρατείνει τεχνητά αυτόν τον πόλεμο με τις παραδόσεις όπλων της», είπε ο Varwick.
«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για όλα και μπορούμε να χάσουμε αυτόν τον πόλεμο μόνο αν δεν θέλουμε μια πυρηνική καταστροφή», κατέληξε μια ψύχραιμη φωνή της αντίθετης πλευράς! Ωστόσο, οι διεθνιστές θέλουν ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ για να κατηγορήσουν τους Ρώσους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όχλος εν δράσει! Δείγμα του πόσο άρρωστη είναι η Ευρώπη, video
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Σταματήστε την Τουρκία γιατί επιχειρεί να μπει στα αμυντικά μέσω ιδιωτικής εταιρείας κράτους-μέλους»
- 24ωρη απεργία εισηγείται η ΓΣΕΕ – Δείτε ποιά μέρα
- Ο Γεραπετρίτης διαψεύδει δημοσίευμα κυπριακού ΜΜΕ για υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς του στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Κόντρα των κομμάτων στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για την «Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Κώστας Παπαζάχος: «Δεν σκοτώνουν οι σεισμοί, οι ανθρώπινες κατασκευές σκοτώνουν»
- Τι δήλωσε για την ουκρανική επίθεση στο Σότσι ο Πεσκόφ
- Σπάνιο βιβλίο με αυτόγραφα των Beatles και των Rolling Stones πωλείται σε δημοπρασία
- Ο πρωθυπουργός του Νεπάλ ανακοίνωσε την παραίτησή του
- Πεδίο του Άρεως: Επίσημα εγκαίνια του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα