Ετοιμάζεται το «μεγάλο κόλπο» με Πούτιν και Τραμπ στην Ουκρανία! Αγωνία για αυτά που έρχονται

Τι μεταδίδει η Washington Post

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ιδιωτικά ότι θα μπορούσε να τερματίσει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία πιέζοντας την Ουκρανία να εγκαταλείψει e;dafh, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το σχέδιο, μεταδίδει η Washington Post!

Η πρόταση του Τραμπ συνίσταται στο να πιέσει την Ουκρανία να παραχωρήσει την Κριμαία και την συνοριακή περιοχή του Ντονμπάς στην Ρωσία! Βέβαια ο Πούτιν μάλλον θα πάρει και άλλα εδάφη με το βλέμμα στο Χάρκοβο και ίσως ο Τραμπ τα αποδεχθεί και αυτά, κάτι που δεν αναφέρει, ωστόσο, η αμερικανική εφημερίδα!

Η προαναφερθείσα προσέγγιση θα ανατρέψει δραματικά την φαινομενική πολιτική του Προέδρου Μπάιντεν, ο οποίος έδωσε έμφαση στην παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, με συνέπεια ο πόλεμος να κρατάει μέχρι σήμερα και η Δύση να φτωχοποιείται, καθώς τα χρήματα των φορολογουμένων οδηγούνται στην μαύρη τρύπα της Ουκρανίας, ενώ η καθημερινότητα έχει ακριβύνει λόγω της τεχνητής, κατά πολλούς, κρίσης!

Καθώς επιδιώκει να επιστρέψει στην εξουσία, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, έχει συχνά τονίσει, συνεχίζει η WP, ότι θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας εντός 24 ωρών, ακόμη και πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο Τραμπ είπε ότι πιστεύει ότι τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία «θέλουν να σώσουν το πρόσωπό τους, θέλουν μια διέξοδο» και ότι οι άνθρωποι σε μέρη της Ουκρανίας θα ήταν εντάξει με το να είναι μέρος της Ρωσίας, σύμφωνα με ένα άτομο που συζήτησε το θέμα. απευθείας με τον Τραμπ.

«Θα τους σβήσουμε τα φώτα»

Υπενθυμίζεται πως πρώην Αμερικανός γερουσιαστής, Τεξανός Richard Black, μιλώντας στο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», σε σχέση με το μέλλον του πολέμου στην Ουκρανία, είπε πως άπαξ και εκλεγεί ο ξανά ο Ντόναλντ Τραμπ, τότε θα τελειώσει ο πόλεμος της Ουκρανίας, καθώς «θα σβήσουν τα φώτα»!

Όπως είχε σημειώσει μεταξύ άλλων:

«Να έχετε υπόψιν ότι ο ουκρανικός στρατός λειτουργεί βάση της πληροφόρησης που προέρχεται από αμερικανικούς δορυφόρους και, της πληροφόρησης που λαμβάνει από το δορυφορικό σύστημα “Starlink” το οποίο ελέγχει ο Έλον Μάσκ.

Πιθανώς, ο πρόεδρος μόλις αναλάβει εξουσία, νομίζω ότι θα σηκώσειτο τηλέφωνο και θα μιλήσει στον πρόεδρο Πούτιν, λόγω του ότι τα πάνε καλά (μεταξύ τους)!

Στον Ζελένσκι θα πει: ‘Είτε σταματάτε τον πόλεμο αυτή την στιγμή ή κλείνω τις δορυφορικές πληροφορίες και το Starlink -οπότε ουσιαστικά οι δικοί σας δεν θα έχουν καμία πληροφορία κατεύθυνσης.

Πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να το πράξει ο Τραμπ αυτό! Μπορούμε να σβήσουμε τα φώτα στους Ουκρανούς»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί