Επιβάτες της Air India εντόπισαν μικρές κατσαρίδες στο αεροπλάνο που πετούσε από το Σαν Φρανσίσκο στη Βομβάη και το αεροσκάφος υποβλήθηκε σε ενδελεχή καθαρισμό κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης στάσης στο αεροδρόμιο της Καλκούτας τη Δευτέρα νωρίς το πρωί.
Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι θα διεξάγει ολοκληρωμένη έρευνα για να προσδιορίσει την αιτία του συμβάντος και να λάβει μέτρα για την αποτροπή επανάληψης. Η πτήση πραγματοποιήθηκε με με αεροσκάφος Boeing 777, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.com .
«Στην πτήση AI180 από το Σαν Φρανσίσκο προς τη Βομβάη μέσω Καλκούτας, δύο επιβάτες δυστυχώς ενοχλήθηκαν από την παρουσία μερικών μικρών κατσαρίδων στο αεροσκάφος. Ως εκ τούτου, το πλήρωμα καμπίνας μας μετέφερε τους δύο επιβάτες σε άλλες θέσεις στην ίδια καμπίνα, όπου ένιωθαν άνετα στη συνέχεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης στάσης ανεφοδιασμού καυσίμων της πτήσης στην Καλκούτα, το πλήρωμα εδάφους της αεροπορικής εταιρείας πραγματοποίησε μια διαδικασία εις βάθος καθαρισμού για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και το ίδιο αεροσκάφος αναχώρησε στη συνέχεια εγκαίρως για τη Βομβάη.
«Παρά τις τακτικές μας προσπάθειες απολύμανσης, έντομα μπορούν μερικές φορές να εισέλθουν σε ένα αεροσκάφος κατά τη διάρκεια επίγειων επιχειρήσεων. Η Air India θα διεξάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα για να προσδιορίσει την πηγή και την αιτία αυτού του περιστατικού και να εφαρμόσει μέτρα για την αποτροπή επανάληψης», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Ο εκπρόσωπος ζήτησε επίσης συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στους επιβάτες. Δεν ήταν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των επιβατών στην πτήση.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















