Επίθεση ΣΟΚ στον Ρώσο ΠΡΕΣΒΗ στην Πολωνία – Αγριεύουν τα πράγματα, ΒΙΝΤΕΟ

Παίζουν πιο άγρια από ποτέ με την φωτιά οι Πολωνοί...

Ανήμερα της νίκης επετείου της Ρωσίας έναντι της ναζιστικής Γερμανίας, ο πρέσβης της Μόσχας στην Βαρσοβία δέχτηκε επίθεση, ενώ προσπαθούσε να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος βάφτηκε με κόκκινη μπογιά κατά τη διάρκεια τελετής κατάθεσης λουλουδιών στους τάφους σοβιετικών στρατιωτών με αφορμή την Ημέρα της Νίκης κατά των ΝΑΖΙ.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν σε αυτόν και την συνοδεία του κόκκινη μπογιά ενώ φώναζαν και συνθήματα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το ρωσικό RIA.

Η επίθεση δεν έγινε καθόλου τυχαία, την ώρα που οι σχέσεις των δύο χωρών χτυπάνε κόκκινο, καθώς η Πολωνία είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως δηλώσεις εχθρικές έναντι της Ρωσίας γίνονται από την Πολωνία και πως η Βαρσοβία θα μπορούσε να αποτελέσει «πηγή απειλής».

Η πολωνή υπουργός Περιβάλλοντος και Κλίματος Άννα Μόσκβα δήλωσε τη Δευτέρα πως «η Πολωνία είναι υπερήφανη που βρίσκεται στον κατάλογο του Πούτιν με τις μη φιλικές χώρες».

Να θυμίσουμε επίσης πως η Πολωνία είναι η πρώτη και μοναδική δυτική χώρα που έχει καλέσει ανοικτά το ΝΑΤΟ για αποστολή μίας…”ειρηνευτικής αποστολής” στην Ουκρανία, γεγονός που εκλαμβάνεται από τη ρωσική πλευρά ως προσπάθεια εισβολής σε εδάφη της δυτικής Ουκρανίας.

Eξάλλου η ίδια η Πολωνία είναι το κράτος από το οποίο συγκεντρώνεται και μπαίνει στην Ουκρανία το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας, επομένως δεν γινόταν να μην αποτελούσε έστω και έμμεση απειλή για τη Μόσχα!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί