Επίθεση μέσα στην Ρωσία: Η σοκαριστική στιγμή της έκρηξης που σκότωσε τον μπλόγκερ! vid

Όλα αυτά θα γίνουν καθημερινότητα μέχρι να ξεσπάσει για τα καλά το πανηγύρι...

Δημοσιεύτηκε το πλήρες βίντεο από την δολοφονία του μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας σε καφετέρια όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε αγαλματίδιο.

Δεν ήταν τυχαίος αλλά γέννημα θρέμμα του Ντονμπάς, εκεί δηλαδή, όπου οι Ουκρανοί Ναζί έσφαζαν κόσμο!!!

Σε σχέση με το περιστατικό έχει συλληφθεί η Ντάρια Τρέποβα, που παρέδωσε το αγαλματίδιο στον μπλόγκερ.

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ο Τατάρσκι να παραλαμβάνει το «παγιδευμένο» αγαλματίδιο. Τοποθετεί την προτομή πάνω σε ένα τραπέζι και στέκεται δίπλα της.

Σε αυτό το σημείο γίνεται η έκρηξη.

Σε άλλο σοκαριστικό βίντεο που διέρρευσε φαίνεται η Τρέποβα, καθώς ο Τατάρσκι την κάλεσε να κάτσει πιο κοντά με την ίδια να τεντώνει τα χέρια αρνούμενη να πλησιάσει.

Έκρηξη σε καφετέρια της Αγίας Πετρούπολης σκότωσε τον διακεκριμένο Ρώσο στρατιωτικό μπλόγκερ Βλαντλέν Τατάρσκι, επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας. Τουλάχιστον 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη στο Street Bar Cafe, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας ρωσικός ιστότοπος από την Αγία Πετρούπολη ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε μια καφετέρια που κάποτε ανήκε στον Γιεβγκένι Πριγκόζιν, τον ιδρυτή και επικεφαλής του μισθοφορικού στρατού Wagner, που πολεμά μαζί με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στον πόλεμο της Μόσχας στην Ουκρανία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έκρηξη και τραυματίες στον δρόμο.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί