«Επικήδειος» λόγος του Πολωνού προέδρου ανάμεσα σε Abrams, Himars και Patriot – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πολωνία θα αποτελέσει την δεύτερη Ουκρανία, άπαξ και ο πόλεμος επεκταθεί...

Στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την «Ημέρα του Στρατού» πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία την Τρίτη. Περίπου 2.000 στρατιώτες παρέλασαν στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενοι από 200 μονάδες σύγχρονου στρατιωτικού εξοπλισμού.

Μεταξύ άλλων επιδείχθηκαν αμερικανικά άρματα μάχης Abrams, εκτοξευτές πυραύλων HIMARS και αντιπυραυλικά Patriot από τις ΗΠΑ καθώς και νοτιοκορεατικά αυτοκινούμενα οβιδοβόλα. Παρουσιάστηκαν περίπου 200 οχήματα και σχεδόν 100 μαχητικά αεροσκάφη.

Όλα αυτά καλούν την Ρωσία να βομβαρδίσει την Πολωνία, η οποία μετατρέπεται σε τεράστια αμερικανική βάση, άπαξ και ο πόλεμος επεκταθεί!!!

Η παρέλαση τίμησε την επέτειο της Μάχης της Βαρσοβίας το 1920, κατά την οποία τα πολωνικά στρατεύματα απώθησαν με επιτυχία τις δυνάμεις των Μπολσεβίκων. Ο Πρόεδρος της Πολωνίας, Andrzej Duda, επεσήμανε παραλληλισμούς μεταξύ του ιστορικού γεγονότος και της σημερινής Ρωσίας και τόνισε την σημασία των ανεξάρτητων γειτονικών χωρών όπως η Ουκρανία και η Λευκορωσία (σ.σ. άφησε υπονοούμενα για την φιλορωσική ηγεσία της) για την ασφάλεια της Πολωνίας.

Μάλιστα, σε έναν λόγο, που μοιάζει μάλλον με επικήδειο, ισχυρίστηκε πως με τον εξοπλισμό που παίρνει η Πολωνία από το ΝΑΤΟ, κανείς δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στην Πολωνία!!!

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί