Έπεται ΕΚΤΑΚΤΗ συνάντηση Κίνας-Ρωσίας: «Οι ΗΠΑ φέρνουν ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ στον πλανήτη», vid

Με αγωνία παρακολουθεί ο πλανήτης τι μέλλει γενέσθαι σε ένα νέο μέτωπο, το οποίο ανοίγουν οι διεθνιστές της Δύσης, θέλοντας να φέρουν ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες έπεται τις επόμενες ώρες ή μέρες συνάντηση κορυφής Μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, μετά την προκλητική επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν, παραβιάζοντας ακόμα μια γειτονιά μακριά από τα αμερικανικά σύνορα!

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών οι Αμερικανοί θέλουν να φέρουν αποσταθεροποίηση στον πλανήτη, κάτι που οι δύο χώρες, όπως τονίζεται, δεν θα επιτρέψουν να συμβεί!

Η Μόσχα κάνει λόγο για ξεκάθαρη προβοκάτσια:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

Για σοβαρή υπονόμευση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή και για σοβαρό αντίκτυπο στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Τάιπεϊ.

Το Πεκίνο αναφέρεται στις συμφωνίες που έχουν συνάψει για τη διατήρηση της ειρήνης στην περιοχή και κάνει λόγο για σοβαρό αντίκτυπο στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, καταδικάζοντας την κίνηση της Νάνσι Πελόζι να μεταβεί στο έδαφος της Ταϊβάν.

«Η επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν αποτελεί σοβαρή παραβίαση των συμφωνικών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Υπονομεύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στο στενό της Ταϊβάν. Στέλνει το λάθος μήνυμα στις αυτονομιστικές δυνάμεις που υπάρχουν στην Ταϊβάν», τονίστηκε.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί