Ενεργοποιήθηκε σχέδιο Β για χτύπημα στην Ρωσία εκ των έσω! Αναφορές για ενεργό ρόλο της Τουρκίας

Τι μεταδίδει η Pravda...

Η Δύση προχωρά στο Σχέδιο Β για να ταράξει την Ρωσία εκ των έσω, όπως μεταδίδει η ρωσική Pravda!

Σύμφωνα με το αρχικό δυτικό σχέδιο, η διεθνιστική αντιπολίτευση στη Ρωσία έπρεπε να ηγηθεί του κινήματος για την απομάκρυνση του Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία. Ωστόσο, το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν φτάνει περίπου το 80 τοις εκατό και, υπό αυτές τις συνθήκες, η Δύση δεν μπορεί να υπολογίζει σε μαζικές ταραχές και ένα πραξικόπημα!

Η διεθνιστική αντιπολίτευση παρέμεινε περιθωριακή στην Ρωσία παρά όλες τις προσπάθειες και τα δυτικά χρήματα. Το ρωσικό κράτος είχε από καιρό εκκαθαρίσει δυτικές ΜΚΟ και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστήριζαν αντιρωσικές δραστηριότητες. Μεμονωμένοι «αντιπολιτευόμενοι» χαρακτηρίστηκαν ως ξένοι πράκτορες και στερήθηκαν τα δικαιώματα προπαγάνδας στο ευρύ κοινό.

Το Σχέδιο Β ενεργοποιήθηκε

Ωστόσο, η Δύση έχει προχωρήσει τώρα στην εφαρμογή του Σχεδίου Β για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ρωσία, συνεχίζει η Pravda!

Όπως σημειώνεται:

«Το 1935, ο επικεφαλής του τμήματος εφαρμοσμένης κοινωνιολογίας της γλώσσας στο Ahnenerbe υπό τα SS, Georg Schmidt-Rohr, στο έργο του «Σχετικά με την ανάγκη για ένα μυστικό τμήμα γλωσσικής πολιτικής», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ρωσική ταυτότητα πρέπει να καταστραφεί! Για να γίνει αυτό, έγραφε, η Ένωση Σοβιετικών Δημοκρατιών «πρέπει να αναλυθεί στα φυσικά της συστατικά — σε φυλές». Το ναζιστικό σχέδιο προέβλεπε την απομόνωση της εθνικής συνείδησης των «φυλών» που θα ήταν σε έντονη αντίθεση με την ρωσική.

Αυτό οδήγησε στην εμφάνιση διαφωνίας στην Ορθόδοξη Ουκρανία (Πατριαρχείο Μόσχας-Εκκλησία Κιέβου) και αντισημιτικές συγκρούσεις στις μουσουλμανικές δημοκρατίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Με άλλα λόγια, η Δύση, σύμφωνα πάντα με την Pravda, υιοθετεί το σχέδιο των Ναζί, προκειμένου να ξεσηκώσει τις διάφορες φυλές-θρησκείες της Ρωσικής Ομοσπονδίας (μουσουλμανικές, εβραϊκές, κτλ), την μία εναντίον της ή και εναντίον του ρωσικού κράτους, αν αυτό καταστεί δυνατό.

Μάλιστα σε αυτή την κατεύθυνση, γίνεται αναφορά στην Τουρκία, η οποία, όπως γράφεται, εργάζεται ακούραστα για το τουρκικό της έργο (σ.σ. Προφανώς να βρίσκεται σε επαφή με τις ισλαμικές φυλές εντός Ρωσική Ομοσπονδίας). 

Και καταλήγει η Pravda:

«Η Ρωσία θα δει αρνητικά αποτελέσματα αυτού του σχεδίου αργά ή γρήγορα, και δεν είναι σαφές γιατί η Μόσχα κλείνει τα μάτια σε αυτό. Οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατευτούν από όλη την αρνητική ενέργεια που έχει ως στόχο να φέρει τους απλούς ανθρώπους, τον έναν εναντίον του άλλου».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί