Έχουν πυκνώσει οι παρεμβάσεις του Έλον Μασκ σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα που είναι πιο οξυμένο από ποτέ στις ΗΠΑ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί «να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους παράνομους στη χώρα» προκειμένου να δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό.
Συνέδεσε με αυτόν τον τρόπο το μεταναστευτικό με τις ερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, στις οποίες φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Τραμπ.
Τι έγραψε στο Twitter:
«Η στρατηγική του Μπάιντεν είναι πολύ απλή:
1. Αποκτήστε όσο το δυνατόν περισσότερους παράνομους στη χώρα.
2. Νομιμοποιήστε τους για να δημιουργήσετε μια μόνιμη πλειοψηφία – ένα μονοκομματικό κράτος.
Γι’ αυτό ενθαρρύνουν τόση λαθρομετανάστευση. Απλό, αλλά αποτελεσματικό».
Ο Μασκ απαντούσε σε μια έκθεση – «Ο Μπάιντεν να δώσει προτεραιότητα στο νομικό καθεστώς για εκατομμύρια μετανάστες» – που δημοσιεύτηκε από το Associated Press στις 17 Ιανουαρίου 2021.
Και συνέχισε:
«Αυτό εξηγεί γιατί υπάρχουν τόσο λίγες απελάσεις, καθώς κάθε απέλαση είναι μια χαμένη ψήφος.
Όπως συνέβη αυτή την εβδομάδα, μπορείτε κυριολεκτικά να επιτεθείτε σε αστυνομικούς το μεσημέρι στη Νέα Υόρκη, να απελευθερωθείτε χωρίς εγγύηση, να δώσετε σε όλους το δάχτυλο και ακόμα να μην απελαθείτε!! Προκλητικό».

Η έκθεση Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής (ICE) για το οικονομικό 2023 δείχνει ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών έχει εκτοξευθεί από 3,7 εκατομμύρια το 2021, σε σχεδόν 4,8 εκατομμύρια το 2022 και σε σχεδόν 6,2 εκατομμύρια το 2023.
«Τι νόημα έχει να συλλαμβάνουμε εγκληματίες αν δεν γίνει τίποτα;». Ο Μασκ έκανε επίσης μία αναφορά για μια γυναίκα από τη Βενεζουέλα που είχε συλληφθεί οκτώ φορές τους τελευταίους έξι μήνες: «Ούτε φυλακή, ούτε απέλαση».
Στο παρελθόν είχε χαρακτηριστικά καυτηριάσει το γεγονός ότι «η απόκτηση του καθεστώτος ασύλου μετά την παράνομη διέλευση των νότιων συνόρων είναι τόσο εύκολη όσο μια αναζήτηση στο Google».
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
- Κίνα: Ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι ανάμεσα στην ειρήνη και τον πόλεμο
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
- Χειροπέδες σε 25χρονο για εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών με υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα
- Η Νέα Υόρκη αποκτά καφέ με τίτλο «Central Perk» από την αγαπημένη σειρά “Friends”!
- Λειψοί: Μαγεμένοι οι Γερμανοί από το νησί της Καλυψούς με τις χρυσαφί αμμουδιές – “Ονειρεμένες γωνιές”
- Bασιλιάς Κάρολος σε Ντόναλντ Τραμπ: «Πρόσεχε με το σπαθί!», vid
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
