Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από την εντατική με καλή διάθεση

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, μετά την φροντίδα που του παρασχέθηκε αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, σύμφωνα με το βρετανικό πρωθυπουργικό γραφείο. Tην καλή είδηση ανακοίνωσε και ο […]

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, μετά την φροντίδα που του παρασχέθηκε αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, σύμφωνα με το βρετανικό πρωθυπουργικό γραφείο.

Tην καλή είδηση ανακοίνωσε και ο Nigel Farage με τιτίβισμά του στο twitter.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας βρίσκεται σε «εξαιρετικά καλή διάθεση» κι έχει μεταφερθεί σε απλό θάλαμο, όπου θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του νοσοκομείου St. Thomas.

Αρχικά, ο Βρετανός πρωθυπουργός παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν 2 εβδομάδες, ωστόσο την Κυριακή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς εξακολουθούσε να εμφανίζει πυρετό και άλλα συμπτώματα, ενώ τη Δευτέρα, ο μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου έμεινε για τρεις νύχτες.

Ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter έσπευσε να χαρακτηρίσει “εξαιρετικά νέα” το γεγονός πως ο Μπόρις Τζόνσον εξήλθε από την ενταντική.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί