Ραγδαίες εξελίξεις! Μόσχα: Έχουμε στοιχεία πως η Δύση ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στους αγωγούς Nord Stream

Ραγδαίες εξελίξεις...

Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού, σχολίασε τις εκρήξεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2.

Σύμφωνα με τον Naryshkin, η Ρωσία έχει στοιχεία ότι η Δύση ήταν πίσω από τις εκρήξεις του Nord Stream.

«Η Δύση κάνει τα πάντα για να κρύψει τους πραγματικούς ενορχηστρωτές και δράστες αυτής της διεθνούς τρομοκρατικής πράξης», σημείωσε.

Ο επικεφαλής της SWR υπογράμμισε επίσης ότι η Ρωσία έχει ήδη υλικό που δείχνει τα δυτικά ΙΧΝΗ για την οργάνωση και την διεξαγωγή αυτών των εκρήξεων.

Νωρίτερα, ο πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Ντμίτρι Πολυάνσκι, ανακοίνωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις εκρήξεις στο Nord Stream κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας.

Και οι δύο σωλήνες του Nord Stream 1 και ένας του Nord Stream 2 υπέστησαν ζημιές το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις διαρροές αερίου. Αυτό συνέβη στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Δανίας, βορειοανατολικά του νησιού Bornholm, το οποίο απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από τις σουηδικές ακτές.

photo pixabay/scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί