ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ρωσία ανακοινώνει προσάρτηση των Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνας

Προσάρτηση των τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας ανακοινώνει η Ρωσία μετά τα «δημοψηφίσματα»

Η Ρωσία λέει ότι θα προσαρτήσει επίσημα ακόμη τέσσερα μέρη της Ουκρανίας σε μια τελετή την Παρασκευή, μόλις λίγες ημέρες μετά τα δημοψηφίσματα. Τα «δημοψηφίσματα» διεξήχθησαν σε δύο ανατολικές περιοχές, το Λουγκάνσκ και το Ντονιέτσκ καθώς και στην Ζαπορίζια και την Χερσώνα στον νότο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο Κρεμλίνο η τελετή υπογραφής των συνθηκών για την προσάρτηση των τεσσάρων περιοχών -Ντονέτσκ, Ζαπορίζια, Ντονμπάς και Χερσώνα- όπου διενεργήθηκαν τα δημοψηφίσματα. Η τελετή θα γίνει παρουσία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ (το Ντονμπάς δηλαδή), Χερσώνα και Ζαπορίζια (όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης) θα προσαρτηθούν στην Ρωσία, η οποία παίρνει τα πιο πλούσια εδάφη, που ούτως ή άλλως θεωρούνταν ρωσικά και υπό αμερικανό-ναζιστική κατοχή, όπως λένε οι ρωσόφωνοι κάτοικοι!!!

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας θα κάνει μια ομιλία, όχι προεδρικό διάγγελμα και πως ο ακριβής χρόνος της ομιλίας θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα θα έχει συνάντηση με μέλη Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, λόγω των εξελίξεων.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί