Έκτακτη επιχείρηση στην Γερμανία κατά του Ισλαμικού Κέντρου! Η Ευρώπη σε ΚΙΝΔΥΝΟ (video)

«Είμαστε σε αγώνα για την ζωή μας», λένε γερμανική ΜΜΕ! Φόβος σε όλη την Ευρώπη...

Η Γερμανία αλλά και η Ευρώπη ««καίγεται» όχι μόνο λόγω του μεγάλου αριθμού αλλοδαπών μουσουλμάνων που έχει εξαπλωθεί στα κράτη-μέλη της ΕΕ, αλλά και της οργάνωσης του σε ισλαμικά κέντρα, τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκαλέσουν χάος και πανικό!!!

Γερμανικά ΜΜΕ δηλώνουν: «Είμαστε σε αγώνα για την ζωή μας»!

Μάλιστα στην χώρα πραγματοποιήθηκαν επιδρομές εναντίον του «Ισλαμικού Κέντρου Αμβούργου» (IZH) και πολλών άλλων κέντρων σε πολλά ομοσπονδιακά κράτη. Συμμετείχαν περίπου 800 αξιωματικοί της αστυνομίας, της Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εγκληματικής Αστυνομίας. Η IZH λέγεται ότι έχει διασυνδέσεις με την Χεζμπολάχ και συνεπώς με το Ιράν.

Συνολικά, λέγεται ότι υπήρχαν 54 ακίνητα στη Γερμανία που ερευνήθηκαν από τις αρχές. Οι επιδρομές αποδείχθηκαν «δύσκολες» και ήταν προγραμματισμένες να διαρκέσουν όλη την ημέρα.

Εκτός από την εστίαση στο Αμβούργο, όπου το IZH διατηρεί το Μπλε Τζαμί στο Άλστερ, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην Κάτω Σαξονία, την Έσση, το Βερολίνο, την Βάδη-Βυρτεμβέργη, την Βαυαρία και την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου το IZH λέγεται ότι έχει παραρτήματα παντού.

Όπως ανέφερε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών (BMI), το IZH είναι ύποπτο ότι υποστηρίζει τις δραστηριότητες της λιβανέζικης πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ, οι οποίες απαγορεύονται στη Γερμανία και απαγορεύτηκε η λειτουργία τους στη Γερμανία το 2020 .

Κατά την διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, σημειωματάρια καθώς και γραπτά έγγραφα και φυλλάδια. Στο πλαίσιο της επιδρομής, θα εξεταστούν επίσης εκτεταμένες βιβλιοθήκες.

Η IZH, που ιδρύθηκε το 1953 , θεωρείται η υπηρεσία επιρροής του Ιράν, παρακολουθείται από το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος από το 1993 και χαρακτηρίζεται ως «εξτρεμιστική». Και πόσες ακόμα οργανώσεις υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη υπό το πέπλο του μεταναστευτικού και του Ισλάμ!

Δείτε βίντεο από την επέμβαση των Αρχών στο Ισλαμικό Κέντρο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί