Έκτακτες πληροφορίες για τον Μπάιντεν από τις ΗΠΑ! Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος

Αν συμβεί αυτό που ψιθυρίζεται τότε ενδέχεται να οδηγήσει σε μεγάλες ανατροπές...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, ο νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία!

Σύμφωνα με όσα γράφονται, μετά την καταστροφική εμφάνιση του Μπάιντεν στο debate απέναντι στον Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως αν δεν πείσει περαιτέρω τους ψηφοφόρους τότε θα παραιτηθεί από την εκστρατεία για τις εκλογές και λογικά κάποιος άλλος θα τον διαδεχθεί!

Ο Λευκός Οίκος, πάντως, διέψευσε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους ψευδείς!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο αναφέρθηκε επίσης στο θέμα:

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σε έναν σύμμαχό του ότι γνωρίζει πως ενδέχεται να μην μπορέσει να περισώσει την υποψηφιότητά του για μια νέα προεδρική θητεία αν δεν πείσει μέσα στις επόμενες ημέρες την κοινή γνώμη ότι είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει η θέση του Αμερικανού προέδρου, γράφει η εφημερίδα New York Times.

Οι φερόμενες δηλώσεις του Μπάιντεν διατυπώνονται μετά το καταστροφικό debate για τον Δημοκρατικό πρόεδρο που είχε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον αντίπαλό του Ντόναλντ Τραμπ. Από τότε πολλοί Δημοκρατικοί καλούν τον Αμερικανό πρόεδρο να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα.

«Ο ίδιος γνωρίζει ότι αν έχει άλλες δύο φορές παρόμοια εμφάνιση, η κατάσταση θα είναι διαφορετική» μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, δήλωσε ο σύμμαχος σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα η οποία τον χαρακτήρισε πρόσωπο «κλειδί», χωρίς να τον κατονομάσει.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος τονίζει ότι ο Μπάιντεν δήλωσε στον σύμμαχό του ότι σταθμίζει αν θα συνεχίσει τη μάχη για την προεδρία.

Μετά το δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτός ο ισχυρισμός είναι απολύτως ψευδής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντακτική επιτροπή της New York Times κάλεσε την Παρασκευή, την επομένη του debate τον πρόεδρο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.


Τι συνέβη χθες

Χθες, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τα πρόσφατα ταξίδια του στο εξωτερικό για την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες 12 ημέρες πριν το debate με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν, αντιμετωπίζοντας τεράστιες πιέσεις από τους Δημοκρατικούς μετά την κακή του εμφάνιση στο ντιμπέιτ, είπε αυτή την δικαιολογία ενώ απευθυνόταν σε δωρητές σε έναν έρανο για την εκστρατεία του στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια έξω από την Ουάσιγκτον.

«Δεν πέρασα την καλύτερή μου νύχτα», είπε ο Μπάιντεν στους υποστηρικτές του. «Αποφάσισα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Δεν άκουσα το προσωπικό μου. Και μετά επέστρεψα και σχεδόν με πήρε ο ύπνος στη σκηνή», είπε ο Μπάιντεν, προκαλώντας γέλια σε ορισμένους από τους δωρητές.

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν ζήτησε συγγνώμη από τους υποστηρικτές του, λέγοντας ότι λυπάται για την απόδοσή του στο ντιμπέιτ της 27ης Ιουνίου, αλλά τόνισε ότι ήταν «κρίσιμο» να κερδίσει τις εκλογές έναντι του Τραμπ!

Αναμένεται η όποια συνέχεια…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SIPA USA POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί