Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν και σκότωσαν άλλον έναν άνθρωπο σήμερα τη Μινεάπολη, ανακοίνωσε ο διεθνιστής κυβερνήτης της Μινεσότα, Τιμ Γουόλτς, ζητώντας να σταματήσουν αμέσως οι επιχειρήσεις κατά των μεταναστών που κάνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Πολιτεία του.
«Μόλις μίλησα με τον Λευκό Οίκο, έπειτα από άλλον έναν φρικτό πυροβολισμό από ομοσπονδιακούς πράκτορες σήμερα το πρωί» ανέφερε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ. «Είναι αποκρουστικό.
Ο πρόεδρος (Ντόναλντ Τραμπ) πρέπει να τερματίσει αυτήν την επιχείρηση. Να αποσύρει τους χιλιάδες βίαιους, ανεκπαίδευτους πράκτορες από τη Μινεσότα. Τώρα», πρόσθεσε.

Αξιωματούχοι της Μινεάπολης είπαν ότι εξετάζουν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένας άνδρας πυροβολήθηκε στα νότια προάστια της πόλης. «Ζητάμε από το κοινό να παραμείνει ψύχραιμο και να αποφύγει την περιοχή», ανέφερε ο δήμος σε μια ανάρτησή του.
#BREAKING
— Brian’s Breaking News and Intel (@intelFromBrian) January 24, 2026
ICE just shot and killed someone again. In Minneapolis.
5 shots. In front of Glam Doll Donuts
https://t.co/SASMlIW8ig
Κατά πληροφορίες, το άτομο αυτό είχε πάνω του όπλο το οποίο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει.
Μετά τον πυροβολισμό, οι παριστάμενοι συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να εξυβρίζουν τους πράκτορες, αποκαλώντας τους «δειλούς» και προτρέποντάς τους να φύγουν από την πόλη.
Η Μινεάπολη συγκλονίζεται εδώ και πολλές εβδομάδες από διεθνιστικές διαδηλώσεις κατά της παρουσίας των πρακτόρων της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων στην πόλη.
Πριν από δύο εβδομάδες ένας πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε μια 37χρονη Αμερικανίδα μέσα στο αυτοκίνητό της. Η αμερικανική κυβέρνηση επιμένει ότι ο πράκτορας, που δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενήργησε σε αυτοάμυνα.
BREAKING:
— Visegrád 24 (@visegrad24) January 24, 2026
Massive riots are breaking out in Minneapolis after a man is shot and killed while getting detained by ICE agents for obstructing their work pic.twitter.com/18fxAUpjYY
BREAKING: The Minneapolis PD are now reporting that ICE has taken witnesses from the shooting today to the Whipple Federal building and ordered the local police to LEAVE the scene immediately. What the hell are they trying to cover up? pic.twitter.com/6KGrCzoNOo
— Ed Krassenstein (@EdKrassen) January 24, 2026
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναβλήθηκε παιχνίδι του NBA στη Μινεσότα υπό τον φόβο κλιμάκωσης των επεισοδίων
- Ο Κυβερνήτης της Μινεσότα ενεργοποίησε την Εθνοφρουρά: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο ομοσπονδιακό κράτος»
- Πεδίο μάχης οι δρόμοι στη Μινεάπολη: Έκαναν χρήση χημικών οι αστυνομικοί – vid
- Τραμπ για πυροβολισμούς στη Μινεάπολη: «Υποκινούν εξέγερση» – Vid
- Έληξε η σύντομη εκεχειρία στη Συρία – Φόβοι πως θα ξαναρχίσουν οι συγκρούσεις
- Πυροβολισμός άνδρα στη Μινεάπολη: Το θύμα οπλοφορούσε, λέει το Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας
- Συναγερμός στην Αίγινα: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Σούβαλα
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά
- Οι Τούρκοι μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών και… κάνουν παράπονα για την Ακρόπολη
- Επιμελητήριο Σερρών: Βράβευσε τους Σερραίους αθλητές Ρομποτικής στη Διεθνή Ολυμπιάδα της Αυστραλίας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΚΡΑΣΙ
ΕΛΤΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΚΙΝΗΤΑ
ΧΑΝΙΑ
ΑΚΙΝΗΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ









