Εκπαιδευμένοι για «πόλεμο των πόλεων» – Αυτοί έτρεψαν σε φυγή μέχρι και τους Antifa – Νο.1 εχθρός τους οι Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς είναι μαθητικά βέβαιο πως αρκετοί από αυτούς έχουν διεισδύσει και στη χώρα μας.

Ο λόγος για τους Γκρίζους Λύκους της Τουρκίας, τους ορκισμένους εχθρούς των Ελλήνων και κάθε ενός που…τολμά να τα βάζει με τους Τούρκους.

Αυτή η άκρως βίαια εθνικιστική ομάδα των Τούρκων συναντάται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες -φυσικά και στην Ελλάδα- έχοντας οργανωμένους πυρήνες βίας ακόμη και στα λεγόμενα «ανεπτυγμένα κράτη».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Αυστρία, μία χώρα που , όπως στη Γερμανία, ζουν αρκετοί Τούρκοι.

Δηλωμένοι ή όχι στα χαρτιά ως Τούρκοι, αρκετοί από αυτούς αποτελούν μέλη πυρήνων των Γκρίζων Λύκων στη χώρα, λειτουργώντας περισσότερο ως εξτρεμιστικές ομάδες με γιάφκες στο στυλ πολλών αντιεξουσιαστικών ομάδων.

Ωστόσο αυτό που έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στη Βιέννη αποδεικνύει το πόσο αδίστακτοι, καλά εκπαιδευμένοι και ετοιμοπόλεμοι είναι οι Γκρίζοι Λύκοι.

Αντίπαλοί τους στους δρόμους της αυστριακής πρωτεύουσας η γνωστή ακροαριστερή ομάδα των ANTIFA, που ο Τραμπ μάλιστα πριν από λίγες βδομάδες την ανακήρυξε ως «τρομοκρατική ομάδα».

Μέλη των ANTIFA λοιπόν έκαναν το…λάθος να βγάλουν σε κοινή θέα μία σημεία του φιλοκουρδικού κόμματος PKK στην Τουρκία. Τότε λοιπόν ήταν που μέσα σε λίγα λεπτά τεράστιοι αριθμοί Γκρίζων Λύκων επιτέθηκαν μαζικά στους ANTIFA.

Μάλιστα εκτυλίχθηκαν τέτοιες πρωτοφανείς σκηνές βίας, που η Αμερικανίδα συγγραφέας και κάτοικος της Βιέννης ,Μπρίτανι Σέλνερ, αποκάλυψε πως οι ίδιοι οι…αντισυστημικοί ANTIFA καλούσαν για βοήθεια την αστυνομία της πόλης!

«Tα πολιορκημένα μέλη που ζητούσαν για την μείωση των δαπανών στην αστυνομία, τουίταραν υστερικά καλώντας την αστυνομία να τους σώσει», ανέφερε η ίδια που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα επεισόδια.

Τα χτυπήματα και το μένος των Γκρίζων Λύκων κατά των αριστερών ομάδων που εκείνη την ώρα διαδήλωναν ήταν τόσο σφοδρά που ούτε για τις τοπικές αρχές ήταν εύκολο να ελέγξουν ένα τέτοιο εξαγριωμένο πλήθος φανατικών Τούρκων.

Χιλιάδες Τούρκοι κατέβηκαν στους δρόμους της αυστριακής πρωτεύουσας εκείνο το βράδυ φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα υπέρ της Τουρκίας και κάνοντας τη χαρακτηριστική χειρονομία τους , την υψωμένη γροθιά με προτεταμένο δείκτη και μικρό δάχτυλο.

Δεν αποτελεί μυστικό η εργαλειοποίηση των Γκρίζων Λύκων από το καθεστώς Ερντογάν σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες , μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Ο καλύτερος -και πιο εύκολος τρόπος- προκειμένου να στρατολογηθούν οι διάφοροι πυρήνες φανατικών Τούρκων δεν είναι άλλος από το μεταναστευτικό.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν τα γεγονότα του Έβρου, κατά τη διάρκεια των οποίων αποκαλύφθηκε το δόλιο σχέδιο της Άγκυρας για αποστολή χιλιάδων Γκρίζων Λύκων αλλά και καταδίκων αλλοδαπών στη χώρα μας.

Τότε όμως όλη αυτή τη δράση των Τούρκων αποκαλύφθηκε επειδή η Ελλάδα αντέδρασε νωρίς και έκλεισε τα σύνορά της. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο που οι αθρόες αφίξεις αλλοδαπών κορυφώθηκαν ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν συνέβαινε το ίδιο πράγμα έστω και με μικρότερη κλίμακα;

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί