Ένας νεαρός λάτρης της αδρεναλίνης κατέληξε στο νοσοκομείο αφού πήδηξε από έναν γκρεμό ύψους 42,5 μέτρων σε μια προσπάθεια να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Vali Graham συμμετέχει ένθερμα στο døds — ένα extreme sport γνωστό και ως death diving — και στις 11 Ιουνίου επιχείρησε να σπάσει το τρέχον ρεκόρ από την κορυφή των καταρρακτών Minnehaha στα Μπλε Όρη.
Σε βίντεο πριν το άλμα, ο 21χρονος φαίνεται να φωνάζει και να ενθαρρύνει τον εαυτό του σε μια προσπάθεια να προετοιμαστεί για το γιγάντιο άλμα μπροστά του.
Πηδώντας από τον γκρεμό, ο Γκράχαμ απαθανατίζεται να πέφτει ελεύθερα για λίγα δευτερόλεπτα προτού χτυπήσει από κάτω – χάνοντας τις αισθήσεις του αφού υπέστη σπάσιμο τυμπάνου, κάταγμα σπονδύλων, στέρνου και κρανίου.
Μέρες αργότερα, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τον «Θεό», τους φίλους και την οικογένειά του για την θαυματουργή ανάρρωση.
«Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, βγήκα από το νερό και περπάτησα μια απότομη διαδρομή 1,2 χιλιομέτρων μέχρι το αυτοκίνητό μας, όπου οι φίλοι μου με πήγαν στο νοσοκομείο.»
«Η υποστήριξη ήταν καταπληκτική, έχω χειρουργηθεί στην πλάτη και το στέρνο μου και περπατούσα 2 ημέρες μετά την επέμβαση», είπε.
«Είμαι πίσω στο σπίτι τώρα, όρθιος και ευγνώμων για τη ζωή, τους καλούς μου φίλους, την οικογένεια και τον Θεό.»
Το επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ στο ελεύθερο κατέχει αυτή τη στιγμή ο 23χρονος Ελβετός δύτης Λουσιέν Σαρλόν με 41,7 μέτρα.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Συναγερμός» Όρμπαν για το δικαίωμα «βέτο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Η μεγάλη επιστροφή της Νάνσι Μάιερς: Με all-star καστ η νέα της ταινία
- Τους παλιούς και κατεστραμμένους κάδους απορριμμάτων αλλάζει ο Δ.Θεσσαλονίκης
- Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες μετά από πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την ταινία “Μελάνια” και η φωτογραφία με τον Αργυρό
- Συνταγματική αναθεώρηση: Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης
- Βαρκάδα…στους πλημμυρισμένους δρόμους της Φθιώτιδας έκαναν κάτοικοι! ΒΙΝΤΕΟ
- Το 60% των Δανών θεωρούν τις ΗΠΑ αντίπαλο, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Η Ισπανία θα απαγορεύσει την πρόσβαση παιδιών κάτω των 16 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- Βουλή: Κατατίθεται η τροπολογία για τη δημιουργία δύο προσωρινών δομών στην Κρήτη
Κύρια Θέματα









