Η γυναίκα από το Κουίνσλαντ ισχυρίστηκε ότι μιλούσε για τη μάχη του παιδιού της με μια ανίατη ασθένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι ντετέκτιβ ισχυρίζονται ότι νάρκωνε την ενός έτους κόρη της και στη συνέχεια τη βιντεοσκοπούσε σε «τεράστια αγωνία και πόνο».
Οι γιατροί είχαν σημάνει συναγερμό τον Οκτώβριο, όταν το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό ιατρικό επεισόδιο.
Μετά από μήνες έρευνας, η 34χρονη κατηγορήθηκε για βασανιστήρια, χορήγηση δηλητηρίου, κατασκευή υλικού παιδικής εκμετάλλευσης και απάτη.
«Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο αποκρουστικά είναι τα αδικήματα αυτού του είδους», είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο αστυνομικός διευθυντής της αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Πολ Ντάλτον.
Μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου, οι ντετέκτιβ είπανε ότι η γυναίκα – από την περιοχή Sunshine Coast – έδωσε στο παιδί πολλά φάρμακα χωρίς έγκριση.
Έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τα μη εγκεκριμένα φάρμακα και να καλύψει τη συμπεριφορά της, όπως ισχυρίστηκαν.
Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες στις 15 Οκτωβρίου, όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας «σοβαρή συναισθηματική και σωματική δυσφορία και βλάβη». Οι δοκιμές για μη εγκεκριμένα φάρμακα επέστρεψαν θετικό αποτέλεσμα αργότερα τον Ιανουάριο, είπαν.
Η γυναίκα συγκέντρωσε 60.000 $ Αυστραλίας (30.500 £, 37.300 $) μέσω δωρεών GoFundMe – τις οποίες ο ιστότοπος προσπαθεί να αποπληρώσει, δήλωσε ο Det Insp Dalton.
Η αστυνομία είχε ερευνήσει άλλα άτομα για την υποτιθέμενη κακοποίηση, αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία που να κατηγορούν κάποιον άλλο, πρόσθεσε.
Η γυναίκα πρόκειται να αντιμετωπίσει το δικαστήριο του Μπρισμπέιν την Παρασκευή.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μικρόβια πλανητών ίσως «βολτάρουν» στο ηλ. σύστημα μέσω θραυσμάτων αστεροειδών, σύμφωνα με μελέτη
- Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Κύπρο «λόγω της απειλής ένοπλης σύγκρουσης»
- Έτσι έγινε….Δείτε τι έφτιαξαν για τον Ιρανό ρεπόρτερ που έκλαιγε για τον Χαμενεΐ! vid
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων το 2025 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Κατάρ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε την αμερικανική στρατιωτική βάση Αλ Ουντέιντ
- Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή…στον πλανήτη!
- Οι ΗΠΑ έπληξαν σχεδόν 2.000 στόχους στο Ιράν σε 4 μέρες πολέμου
- Σαν σήμερα 4 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Χρυσή Αυγή: Σήμερα η κρίσιμη απόφαση του Εφετείου
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε δυο πυραύλους και εννιά drones









