«Είναι ξεπούλημα της Αμερικής»! Θύελλα εντός ΗΠΑ για την Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ

Το τέλος αναμένεται δυσοίωνο

Όπως διαβάσατε, η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή βοήθειας προς την Ουκρανία, το Ισραήλ και τους συμμάχους των ΗΠΕ στη ζώνη του Ινδο-Ειρηνικού με ευρεία δικομματική ψηφοφορία, προκαλώντας την οργή της Ρωσίας και των συμμάχων της αλλά και πατριωτών Αμερικανών, οι οποίοι βλέπουν την χώρα τους να καταρρέει και τον Λευκό Οίκο να μοιράζει λεφτά εδώ και εκεί!

Η Αμερικανίδα βουλευτής Marjorie Taylor Greene είπε ότι η ψηφοφορία για ξένη βοήθεια 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων «είναι ένα ξεπούλημα της Αμερικής».

«Ενώ δεν κάνουμε τίποτα για να εξασφαλίσουμε τα σύνορά μας, δίνουμε αυτά τα χρήματα αλλού, νομίζω ότι κάθε Αμερικανός σε αυτή την χώρα θα πρέπει να είναι έξαλλος», τόνισε, μεταξύ άλλων!

Κάποιος παρατηρεί πολύ σωστά πως ένα μεγάλο κομμάτι της Αμερικής συμφωνεί με την Μόσχα και το Κρεμλίνο! Τι θα γίνει στο τέλος;

Πάντως, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είχε δηλώσει μετά από αυτή την εξέλιξη:

«Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες θα ενέκριναν τη «βοήθεια» σε μια συμμορία νεοναζί. Ήταν μια ψήφος χαρούμενων καθάρσεων των ΗΠΑ:
α) για τη συνέχιση του εμφυλίου πολέμου του διχασμένου λαού της προηγουμένως ενωμένης χώρας μας·
β) για τη μεγιστοποίηση του αριθμού των θυμάτων αυτού του πολέμου.

Εμείς, φυσικά, θα κερδίσουμε, παρά τα 61 δισεκατομμύρια ματωμένα δολάρια που θα πάνε κυρίως στο λαιμό του αχόρταγου στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος τους. Η δύναμη και η αλήθεια είναι πίσω μας.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη ρωσοφοβική απόφαση που έλαβε χώρα, δεν μπορώ με κάθε ειλικρίνεια να μην ευχηθώ στις Ηνωμένες Πολιτείες να βυθιστούν σε έναν νέο εμφύλιο πόλεμο το συντομότερο δυνατό.

Ο οποίος, ελπίζω, θα διαφέρει ριζικά από τον πόλεμο μεταξύ Βορρά και Νότου τον 19ο αιώνα και θα διεξαχθεί με αεροσκάφη, άρματα μάχης, πυροβολικό, MLRS, κάθε είδους πυραύλους και άλλα όπλα. Και που τελικά θα οδηγήσει στην άδοξη κατάρρευση της ποταπής αυτοκρατορίας του κακού του 21ου αιώνα – των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί