«Είναι μία μαριονέτα», λένε οι Αμερικανοί για τον Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερά ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων των ΗΠΑ πιστεύει ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ακατάλληλος για να υπηρετήσει ως πρόεδρος της χώρας.

Μία νέα έρευνα παρέχει πληροφορίες για τις αντιλήψεις των Αμερικανών για το ποιος διευθύνει τα πράγματα στα παρασκήνια του Λευκού Οίκου.


Ο συντηρητικός δημοσκόπος Rasmussen Reports ρώτησε τους ερωτηθέντες εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη δήλωση «Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει κάποιον ηγετικό ρόλο στον Λευκό Οίκο. Είναι μαριονέτα για λογαριασμό μίας προοδευτικής αριστερής επιτροπή… με επικεφαλής τον Ομπάμα».

Το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι συμφωνεί «απόλυτα» με τη δήλωση, ενώ το 16% είπε ότι «κάπως» συμφωνεί.


Το αποτέλεσμα της έρευνας έρχεται παρά το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο μόνο λίγες φορές από την ορκωμοσία του το 2021.

Στους πολίτες τέθηκε ακόμα μία ερώτηση σχετικά με το πόσο πιθανό είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «επηρεάζει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν».

Περίπου το 63% απάντησε ότι ήταν «πολύ» ή «κάπως» πιθανό ο πρώην πρόεδρος να έχει επιρροή, με το 53% των Δημοκρατικών να συμφωνεί.

Κάπως αντίστροφα, μόνο το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι βλέπει ευνοϊκά τον σημερινό πρόεδρο, ενώ το ποσοστό αποδοχής του πρώην προέδρου Ομπάμα παραμένει στο 52%, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία δημοσκοπήσεων.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, το πραγματικά σημαντικό συμπέρασμα από την παραπάνω έρευνα είναι το εξής:

Οι πολίτες, με κάποιον υπερήλικα σαν τον Μπάιντεν στο «τιμόνι» της χώρας τους, θεωρούν δεδομένο πως έχουν να κάνουν με μία μαριονέτα πολιτικό, που τους την επέβαλαν από το παρασκήνιο!!

Και μάλιστα οι πολίτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν (εδώ έγκειται η επίδειξη δύναμης από τα πραγματικά αφεντικά) ότι όχι μόνο τους επέβαλαν μία μαριονέτα για «αρχηγό» τους, αλλά πως δεν μπορούν να κάνουν και κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση!!!

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί