«ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ο Πούτιν μας ΑΠΕΙΛΕΙ»! Παραδοχή «ΣΤΑΘΜΟΣ» σε δυτικό κανάλι – ΒΙΝΤΕΟ

Τα παραδέχονται όλα μόνοι τους...

Ο Max Boot είναι Ρωσοαμερικανός συγγραφέας και αρθρογράφος της Washington Post δείχνει την λύσσα που έχε περιβάλλει την Δύση σε σχέση με την Ρωσία, λέγοντας ευθέως πως ο πόλεμος δεν είναι της Ουκρανίας αλλά της Δύσης και πως ο Πούτιν απειλεί την διεθνιστική τάξη πραγμάτων.

Τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι απολύτως αναγκαίο. Και πιστεύω το κλειδί εδώ είναι ότι πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάνουμε ένα λάθος στον τρόπο που σκεφτόμαστε τον πόλεμο.

Επειδή συνεχίζουμε να τον σκεφτόμαστε ως ”δικό τους πόλεμο”, ”Οι Ουκρανοί πολεμούν.” Πρέπει να τον σκεφτόμαστε ως ”δικό μας πόλεμο”.

Ο Πούτιν διεξάγει πόλεμο στην Δύση.

Προσπαθεί να καταστρέψει την βασισμένη στους (σ.σ. διεθνιστικούς, μονόπλευρους και άδικους) νόμους Διεθνή Τάξη την οποία εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Ευρωπαίοι, όλοι μας υποστηρίζουμε.

Αυτή είναι μια ευθεία απειλή προς όλους μας. Και πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν πρόκειται για ένα εγχείρημα παροχής βοήθειας στο εξωτερικό ούτε για φιλανθρωπία. Είναι αυτοάμυνα!!!! Πρόκειται για την πρώτη γραμμή της ελευθερίας (σ.σ. Ποιάς ακριβώς ελευθερίας;;; ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΩΝ;;;) ακριβώς εδώ!!!».

Δείτε το βίντεο, διότι δεν κρατιούνται και τα αποκαλύπτουν όλα από μόνοι τους:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί