«Είμαστε γενναιόδωροι, αξιοπρεπείς άνθρωποι που νοιάζονται για την ευημερία των ανθρώπων αλλού»!!!
Αυτό είπε ο φονιάς του Ιράκ, Τζορτζ Μπους, και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ρωσίας.Και μόνο από αυτό όλοι καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία και ποιοι υποκίνησαν τον πόλεμο!!!
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Ο αγώνας για την ελευθερία» που διοργάνωσε το ινστιτούτο του στο Ντάλας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σημασία της υποστήριξης των ΗΠΑ προς τις δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην Ουκρανία.
«Είμαστε γενναιόδωροι, αξιοπρεπείς άνθρωποι που νοιάζονται για τα δεινά των ανθρώπων αλλού», είπε ο Μπους στο κοινό. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το να εκφοβίζεται μια νεοσύστατη δημοκρατία από τον γείτονά της, έναν αυταρχικό, και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η κατάσταση των ανθρώπων αλλού και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν η νεοσύστατη δημοκρατία θα επιβιώσει ή όχι», ανέφερε με υποκριτικό τόνο.
Δείτε:
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κραν Μοντανά: «Σπινθηροβόλα κεριά» η αιτία της πυρκαγιάς – Ανακρίθηκαν οι δύο Γάλλοι μάνατζερ του μπαρ
- Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Η πρόεδρος Σεϊνμπάουμ διέκοψε συνέντευξη Τύπου, vid
- Η ίδια «συνταγή» – Τι αναμένεται σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις της νέας χρονιάς
- Γάλλοι στρατιωτικοί γιατροί μεταβαίνουν στο Κραν Μοντανά για να βοηθήσουν τους εγκαυματίες
- 9χρονος ακρωτηριάστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης
- Αυτόν θα διορίσει ο Ζελένσκι επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών
- Προσγείωση αεροσκάφους κάτω από αντίξοες συνθήκες, vid
- Υεμένη: Βομβαρδισμοί σε βάσεις των αυτονομιστών στη Χαντραμούτ
- Επιμένει ο Τραμπ: «Η υγεία μου είναι σε τέλεια κατάσταση»
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 80 από τους 115 τραυματίες









