Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κεντ και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα το σημείωμα που συνόδευε τον σκύλο ανέφερε: «Γεια σας, παρακαλώ μπορείτε να με πάρετε, καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, οπότε με επέστρεψε εδώ όπου με βρήκε. Σας ευχαριστώ που με φροντίσατε, συγγνώμη για την ταλαιπωρία».
Ο ηλικιωμένος σκύλος δεν είχε μικροτσίπ και τώρα η υπηρεσία αδέσποτων σκύλων της περιοχής απευθύνει έκκληση για πληροφορίες με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία αναφέρει:
«Αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα, στο Jasmil Kennels σήμερα το πρωί. Θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη για να διαπιστώσουμε γιατί εγκαταλείφθηκε ο σκύλος. Εάν τον αναγνωρίζετε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συμβούλιο εμπιστευτικά. Τώρα θα τον φροντίσουμε εμείς».

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου τόνισε ωστόσο ότι η εγκατάλειψη ενός σκύλου δεν είναι η λύση όταν κάποιος δεν τα βγάζει πέρα με το κατοικίδιό του.
«Η υιοθεσία σε άλλο σπίτι είναι η τελευταία επιλογή, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος να το κάνουμε, οπότε θα εκτιμούσαμε κάθε πληροφορία που θα μπορούσαμε να έχουμε για να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη», τόνισε.
(Iefimerida – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μαύρη Θάλασσα: Ο Γεραπετρίτης έθεσε το θέμα της επίθεσης σε ελληνικό πλοίο στην Ε.Ε.
- Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στο Στενό του Ορμούζ
- Ισραήλ: Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ αφού ήχησαν σειρήνες συναγερμού για εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν
- Ποιός νικητής βραβείου όσκαρ ήταν στην… Ουκρανία κατά την απονομή;
- Αναφορές για εκρήξεις στη Ντόχα
- «Δεξιός» μεγιστάνας, φαν του Τραμπ, μιλάει για τον… αντίχριστο στο Βατικανό και διχάζει
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ









