Η ένταση ξεκίνησε, όταν ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Αλί Μαχίρ Μπασασίρ «ξεσπάσθωσε» κατά του Τούρκου Πρόεδρου.
«Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει σε πρόεδρο κόμματος, πως “έχει να πάθει χειρότερα”. Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», ανέφερε ο Μπασασίρ και πρόσθεσε: «Έχουμε έναν Πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας Πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες, τον εργαζόμενο, τον νέο, τον αγρότη. Ας έρθουμε στο ζήτημα του αρχιστράτηγου. Εάν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορούσε να είναι ο αρχιστράτηγος της χώρας, θα αντιδρούσε όταν ένας ανίδεος, ανήθικος άνθρωπος που δεν γνωρίζει την ιστορία του, προσβάλλει τον Αιώνιο Διοικητή γαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Αν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν αρχηγός, δεν θα είχε συκοφαντήσει τον Ισμέτ Πασά. Γι’ αυτό δεν μπορεί να φέρει τον ίδιο τον τίτλο».
Και αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να ξεσπάσει άγριο καβγάς μέσα στην αίθουσα με βουλευτές να πιάνονται ακόμη και στα χέρια με τις προσπάθειες του προέδρου να τους ηρεμήσει να είναι μάταιες.
enikos
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»