Έγγραφο με 64 σημεία τραντάζει τις ΗΠΑ: Σχέδιο διάλυσης Μπάιντεν! Παρέμβαση Έλον Μασκ

64 περιπτώσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν για να παραδοθούν οι ΗΠΑ στο χάος

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον εκφώνησε ομιλία για την καταστροφή στα σύνορα, κατηγορώντας τον Πρόεδρο Μπάιντεν ότι σκόπιμα δημιούργησε έναν «σαφή και παρόντα κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια».

Ο Μάικ Τζόνσον δημοσιεύει ένα έγγραφο με 64 περιπτώσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν που υπονομεύει την πολιτική ασφάλειας των συνόρων και ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση, οδηγώντας τις ΗΠΑ σε διάλυση! Στο θέμα παρενέβη και ο Έλον Μασκ, ο οποίος ανήρτησε τα στοιχεία στο Χ!

Όπως δήλωσε ο Τζόνσον, μεταξύ άλλων, σε μία συγκλονιστική ομιλία:

“Από τότε που εκλέχτηκα Πρόεδρος πριν από λιγότερο από 100 ημέρες, περισσότεροι από 700.000 παράνομοι έχουν υποδεχθεί παράνομα στη χώρα μας από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Οι Αμερικανοί μαθητές εξαναγκάστηκαν σε μαθήματα από το σπίτι, ώστε οι μετανάστες να μπορούν να κοιμούνται στα σχολικά τους κτίρια.

Οι βετεράνοι του πολέμου της Κορέας έχουν φύγει από οίκους ευγηρίας που πουλήθηκαν για να στεγάσουν μετανάστες.

Οι δρόμοι μας πλημμυρίζουν με φαιντανύλη. Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και ενήλικες δηλητηριάζονται και χάνουν τη ζωή τους.

Ευάλωτα παιδιά και γυναίκες γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και εμπορίας από καρτέλ.

Από τότε που ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, έχουν γίνει περισσότερες από 7 εκατομμύρια ελεύσεις παράνομων αλλοδαπών μόνο στα νότια σύνορά μας.

35 από τις 50 πολιτείες μας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτείας μου, της Λουιζιάνα, δεν έχουν τόσο μεγάλο πληθυσμό.

Περισσότερα από 300 άτομα που βρίσκονται στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών μας έχουν συλληφθεί στα νότια σύνορα. Το τρομακτικό ερώτημα είναι, πόσοι έχουν εισέλθει χωρίς να εντοπιστούν; Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια που έχουν διαφύγει.

Κατανοήστε ότι η κατάσταση στα σύνορά μας παρουσιάζει έναν σαφή και παρόντα κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια και απαιτεί να αντιμετωπιστεί.

(…)

Για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, μάθαμε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν απλώς απελευθερώνει τώρα το 85% των παράνομων που περνούν από αυτά τα σύνορα κατευθείαν στη χώρα.

Παρεμπιπτόντως, το 2013, η κυβέρνηση Ομπάμα κράτησε το 82% των παράνομων αλλοδαπών. Πώς πηγαίνουμε από την κράτηση του 82% στην απελευθέρωση του 85%; Συμβαίνει μόνο εάν αυτό γίνεται βάσει σχεδίου. Συμβαίνει μόνο εάν είναι μια ενορχηστρωμένη σκόπιμη προσπάθεια της διοίκησης να κάνει ακριβώς αυτό, και αυτό δείχνουν τα στοιχεία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, δημοσίευσα ένα υπόμνημα που τεκμηριώνει 64 συγκεκριμένες ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση Μπάιντεν για να υπονομεύσει την ασφάλεια των συνόρων μας και να προωθήσει τη μαζική απελευθέρωση παράνομων και επικίνδυνων προσώπων στην χώρα μας.

Την πρώτη κιόλας μέρα που ο Πρόεδρος Μπάιντεν μπήκε στο Οβάλ Γραφείο, ανακάλεσε το Εκτελεστικό Διάταγμα 9844. Ξέρετε τι έκανε αυτό; Τερμάτισε την κατασκευή του συνοριακού τείχους που το Κογκρέσο είχε ήδη πληρώσει.

Όλοι έχουν δει τις εικόνες των υλικών εκεί έξω να σαπίζουν στον ήλιο. Γιατί; Γιατί ο Τζο Μπάιντεν αποφάσισε μονομερώς ότι δεν ήθελε ένα τείχος. Τον Φεβρουάριο του 2021, η διοίκηση σταμάτησε να εφαρμόζει τις απελάσεις του Τίτλου 42 σε παιδιά και να δώσει κίνητρα με αυτόν τον τρόπο παροτρύνει τις οικογένειες να στέλνουν ασυνόδευτα παιδιά μέσω του Μεξικού υπό την επιτήρηση των καρτέλ και των διακινητών. Έκτοτε, η διοίκηση παραδέχεται ότι έχασε τα ίχνη περισσότερων από 80.000 ασυνόδευτων παιδιών κάπου στις ΗΠΑ. Δεν ξέρουμε πού βρίσκονται. Έχουν μπει σε κυκλώματα διακίνησης; Γνωρίζουμε ότι μερικά από αυτά τα παιδιά πέφτουν θύματα εμπορίας για δωρεάν εργασία και αναγκάζονται να κάνουν πράγματα που είναι πολύ φρικτά για να τα ξεστομίσουμε σε αυτή την αίθουσα.

Όλοι εδώ γνωρίζουν ότι συμβαίνει και δεν απαιτούμε από τον Πρόεδρο να το σταματήσει; Αυτός μπορεί. Έχει την δύναμη να το κάνει. Τον Οκτώβριο του 2021, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακάλεσε τα πρωτόκολλα προστασίας των μεταναστών που είχαν θεσπιστεί υπό τον Πρόεδρο Τραμπ. Αυτή είναι η πολιτική που όλοι γνωρίζουμε στην καθομιλουμένη ως Παραμονή στο Μεξικό. Η πολιτική Παραμονή στο Μεξικό κράτησε τους αιτούντες άσυλο σε μια ασφαλή τρίτη χώρα ενώ ζητούσαν άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξέρετε γιατί αυτό λειτουργεί τόσο καλά; Επειδή έστειλε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι δεν πρέπει να ξοδέψετε τις αποταμιεύσεις σας σε ένα καρτέλ για να σας διακινήσει μέσω του Μεξικού και να σας ρίξει στα σύνορα των ΗΠΑ επειδή δεν πρόκειται τελικά να σας ρίξουν στα σύνορα των ΗΠΑ. Δεν πρόκειται να σε αφήσουν να μπεις. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν συμφωνεί επειδή το σταμάτησε. Εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα για να σταματήσει αυτός ο κανόνας της κοινής λογικής.

Ένας ανώτερος αξιωματικός της συνοριακής περιπολίας μας είπε σε εκείνο το ταξίδι στο Eagle Pass ότι εάν ο Πρόεδρος Μπάιντεν, με μια υπογραφή, εξέδιδε σήμερα εκτελεστικό διάταγμα απλώς να επαναφέρει το Remain in Mexico, πιστεύουν ότι αυτό θα σταματούσε τη ροή κατά 70%. Μια κίνηση του στυλό από τον Πρόεδρο. Δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει.

Το είπα στον Πρόεδρο Μπάιντεν ο ίδιος πολλές φορές, πιο πρόσφατα, πριν από μερικές εβδομάδες στο τηλέφωνο, του διάβασα τον νόμο που λέει ότι έχει όλη αυτή την εξουσία, αλλά αρνείται να ενεργήσει.

(…)

Η κυβέρνηση Μπάιντεν δίνει ενεργά κίνητρα στους παράνομους να έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στρώσαμε το χαλάκι καλωσορίσματος. Είπαμε σε όλους σε όλο τον κόσμο, έλα, ξέρεις τι; Ο φορολογούμενος των ΗΠΑ θα σας φροντίσει. Κοστίζει στον αμερικανικό λαό δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια για να παρέχει σε ανθρώπους που παραβιάζουν σκόπιμα τους νόμους μας, δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια για να τους στεγάσουν, να τους εκπαιδεύσουν, να τους ντύσουν και να τους φροντίσουν. Γιατί να σηκώσουμε το βάρος όταν παραβιάζουν τους νόμους μας;

Τον Ιανουάριο του 2023,η κυβέρνηση Μπάιντεν επέκτεινε τη χρήση της Εφαρμογής Τελωνείων και Συνοριακής Περιπολίας, έτσι ώστε οι παράνομοι αλλοδαποί να μπορούν απλώς να κλείσουν ραντεβού και στην συνέχεια να απελευθερωθούν αμέσως απευθείας στο εσωτερικό της Αμερικής. Μαντέψτε: Το 95% όλων των παράνομων που απλώς προγραμμάτισαν ραντεβού μέσω της εφαρμογής απελευθερώθηκαν απευθείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σωστά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή γιατί όλοι έχουν smartphone, να κλείσετε ραντεβού και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα σας απελευθερώσει σε ένα δίκτυο ΜΚΟ που θα σας βάλει σε ένα αεροπλάνο για τον προορισμό της επιλογής σας. Χωρίς ταυτότητα, παρεμπιπτόντως, ενώ οι Αμερικανοί περιμένουν στην ουρά για να περάσουν από το TSA. Όλα σε βάρος του Αμερικανού φορολογούμενου.

(…)

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω για τις 64 ενέργειες που έχουμε τεκμηριώσει ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει λάβει συγκεκριμένα για να ανοίξει τα σύνορά μας, αλλά είναι ξεκάθαρο οι πολιτικές επιλογές του και η άρνηση του Υπουργού Μαγιόρκα να συμμορφωθεί με το νόμο οδηγούν αυτή την συνοριακή καταστροφή. Επέλεξαν για μας την αταξία και το χάος παρά να εξασφαλίσουν την πατρίδα μας. Έχουν παραχωρήσει την πατρίδα σε καρτέλ και διακινητές.

Μόνο στον τομέα του Del Rio στο Eagle Pass του Τέξας, τα καρτέλ υπολογίζεται ότι βγάζουν 3,5 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα διακινώντας ανθρώπινα όντα στη χώρα μας. Κάντε τα μαθηματικά. Κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο διακινώντας παιδιά και θύματα χωρίς έγγραφα σε αυτή την χώρα. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει γίνει ουσιαστικά ένας οδηγός ταξί για να βοηθήσει τους διακινητές να ολοκληρώσουν τα τελευταία μίλια της λαθρεμπορίας ανθρώπων και βγάζουν δισεκατομμύρια δολάρια στην διαδικασία. Είναι η απόλυτη τρέλα και διαλύει την ασφάλεια των κοινοτήτων μας. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο γνωστοί εγκληματίες και παράνομοι αλλοδαποί βρίσκονται στις ΗΠΑ στις κοινότητές μας, ελεύθεροι να προσβάλλουν εκ νέου και να θυματοποιήσουν τους Αμερικανούς. Όταν ήμασταν στο Eagle Pass στον τομέα του Del Rio νωρίτερα τον Ιανουάριο, μας είπαν ότι το 60 έως 70% των ανθρώπων που διασχίζουν τα σύνορα είναι άγαμοι ενήλικοι άνδρες. Είναι στρατιωτικής ηλικίας. Δεν πρόκειται για στριμωγμένες μάζες οικογενειών που αναζητούν καταφύγιο και άσυλο. Αυτοί είναι άνθρωποι που έρχονται στην χώρα μας για να κάνουν μόνο ένας Θεός ξέρει τι. Η κυβέρνηση Μπάιντεν το επιτρέπει, και έχουμε σημειώσει ότι προέρχονται από αντίπαλα έθνη και από τρομοκρατικές περιοχές. Δεν έχουμε ιδέα τι σχεδιάζουν.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί