«Η συνέντευξη περιείχε προκαθορισμένες ερωτήσεις που παρέχονται από τον Λευκό Οίκο, κάτι που παραβιάζει την πρακτική μας να παραμένουμε ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης υπόλογο στους ακροατές μας», ανακοίνωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού «WURD Radio» με έδρα τη Φιλαδέλφεια, σε δήλωση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Ως αποτέλεσμα, η κα Lawful-Sanders και το WURD Radio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν άμεσα οι δρόμοι τους».
Η Andrea Lawful-Sanders, η οποία στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το “The Source” στο WURD 96.1 FM, πήρε συνέντευξη από τον 81χρονο Δημοκρατικό την περασμένη Τετάρτη.
Ωστόσο, το Σάββατο, αποκάλυψε στο «Πρώτα απ’ όλα με τον Βίκτορ Μπλάκγουελ» του CNN ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από την εκστρατεία Μπάιντεν — και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές, σχετικά με το τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές, τα επιτεύγματά του Μπάιντεν, τις επιδόσεις του στο ντιμπέιτ και τι θα έλεγε στους διστακτικούς ψηφοφόρους.
«Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός. Η Sara Lomax, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WURD Radio, δήλωσε ότι δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη συνέντευξη.
protothema – απεμπε-EPA pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νίκη των διεθνιστών; Απέσυρε την εθνοφρουρά από μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ ο Τραμπ
- Πρωτοχρονιά σε Ρωσία και Σερβία: Το ήξερες αυτό που ισχύει;
- Σαν σήμερα 1 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ζελένσκι για ειρηνευτική συμφωνία: Το 10% που απομένει θα κρίνει τα πάντα
- Πολύς κόσμος βρέθηκε στα ρεβεγιόν του πλανήτη – Υπάρχει ωστόσο κάτι που κάποιοι δεν ξεχνούν
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Ιανουαρίου
- Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026 με ένα εντυπωσιακό laser show στο Λευκό Πύργο! ΦΩΤΟ
- Ο πλανήτης καλωσόρισε το 2026 με φαντασμαγορικά σόου και πυροτεχνήματα! vid
- «Κόλαφος» ο Τραμπ κατά της «πράσινης» ενέργειας – Ενοχλήθηκαν οι διεθνιστές – ΦΩΤΟ
- 2026: Τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος;









