Έχουν έναν μεγάλο στόχο απέναντι στην Ρωσία οι διεθνιστές

Θα καταφέρουν να τον πετύχουν;

Όπως διαβάσατε σχετικά πρόσφατα, το ΝΑΤΟ θέλει να οδηγήσει τον Πούτιν στα «όριά» του – ΕΔΩ.

Από την άλλη βέβαια ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, άλλαξε την Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας και βάζει τέλος στην επεκτατική πολιτική του ΝΑΤΟ – ΕΔΩ. Θα τον ακολουθήσει η υπόλοιπη συμμαχία;

Έγινε λόγος για «προληπτικό χτύπημα» κατά της Ρωσίας. Όπως εκτιμούν αναλυτές, οι διεθνιστές της Δύσης έχουν έναν μεγάλο στόχο απέναντι στην «Αρκούδα»: Θέλουν να την σύρουν σε ακόμα μεγαλύτερη σύγκρουση, αλλά με τον δικό τους τρόπο.

Ποιος είναι αυτός;

Να παρουσιαστεί ως επιτιθέμενη, όπως συνέβη στην Ουκρανία, όπου οι Ρώσοι ξεκίνησαν μεν την ειδική τους στρατιωτική επιχείρηση, περνώντας τα σύνορα με την Ουκρανία, ωστόσο, η αντίδρασή τους αποτέλεσε απόρροια της επιθετικής πολιτικής του ΝΑΤΟ που πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τα ρωσικά σύνορα, αλλά και της πολιτικής του ΝΑΤΟ να σκοτώνει Ρώσους και ρωσόφωνους στα ιστορικά ρωσικά εδάφη της Ανατολικής Ουκρανίας.

Και έτσι υπάρχει σήμερα το αφήγημα της «κακής Ρωσίας» που φταίει για όλα αυτά που γίνονται, για την οικονομία της Ευρώπης που συρρικνώνεται, για τον θάνατο τόσων Ουκρανών, που όμως ρίχνονται στην «κρεατομηχανή» του μετώπου από τους διεθνιστές.

Κάπως έτσι θα ήθελαν να προκαλέσουν και επέκταση του πολέμου, κατηγορώντας την Ρωσία και για αυτό.

Βέβαια το κατά πόσο θα μπορέσουν να πείσουν πως ένα χτύπημα στην Ρωσία θα είναι προληπτικό και όχι υπεύθυνο για την πρόκληση λαίλαπας μένει να φανεί.

Υπάρχουν, άλλωστε, κατά πολλούς, πολλοί ειδικοί ανάμεσα στους διεθνιστές στο να μετατρέπουν το άσπρο μαύρο.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί