Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο έφηβο στη διάρκεια μιας επιδρομής για συλλήψεις που έγινε το πρωί, προκαλώντας συγκρούσεις σε ένα στρατόπεδο προσφύγων έξω από την πόλη Ιεριχώ στην Κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως ανέφεραν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι στον τομέα της υγείας.
Το Παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο 17χρονος Τζιμπρίλ Καμάλ πέθανε αφού δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ στη διάρκεια της επιδρομής τραυματίστηκαν άλλοι έξι άνθρωποι, με τους τρεις από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ ανέφεραν ότι στη διάρκεια της επιδρομής στο στρατόπεδο προσφύγων Ακαμπάτ Τζαμπρ, οι στρατιώτες πυροβόλησαν κατά υπόπτων που είχαν πυροβολήσει εναντίον τους, ενώ οι στόχοι αναγνωρίστηκαν.
(απεμπε – freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
