ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ έκκληση της Ουγγαρίας για τον ΠΟΛΕΜΟ στην Ευρώπη! Κρίσιμες στιγμές, vid

Οι Αμερικανοί προκαλούν όλεθρο με την συνεχή αποστολή αρμάτων - Πιέζεται η Ρωσία... Ο Όρμπαν απευθύνει μία από τις πιο σημαντικές ομιλίες που έχουν ακουστεί..

Την ώρα που οι στιγμές είναι κρίσιμες, με την Ρωσία να πιέζεται να κλιμακώσει, καθώς οι Αμερικανοί γεμίζουν άρματα την Ευρώπη, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, παρά το γεγονός πως η χώρα τους είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ζήτησε, σε μία δραματική ομιλία, η οποία θα καταγραφεί στην ιστορία, «ειρήνη», προκειμένου να μην οδηγηθεί η Ευρώπη στον όλεθρο!!!

Με ποιο… δικαίωμα θέλουν οι Ούγγροι ειρήνη και όχι κλιμάκωση, όπως υπαγορεύουν οι διεθνιστές των ΗΠΑ;;;

Η ομιλία του Όρμπαν δεν θα έπρεπε να παίζει σε όλα τα κανάλια της Ευρώπης;;; Ωστόσο η υποκρισία περισσεύει!!! Αυτοί που κλαίνε και οδύρονται δήθεν για θύματα δυστυχημάτων, κωφεύουν εμπρός στο ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να προκαλέσουν μιλιούνια νεκρών στην Γηραιά Ήπειρο!!! Θέλουν την ειρήνη μόνο, όταν πρόκειται για «ειρήνη κυριαρχίας των συμφερόντων και των πιστεύω τους».

Δήλωσε ο Όρμπαν:

«Πάει ένας χρόνος από τότε που η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία.

Αυτός ο πόλεμος δεν λαμβάνει χώρα σε μια ασύλληπτη απόσταση από εμάς.

Αυτός ο πόλεμος λαμβάνει χώρα γειτονικά σε εμάς και έχει επιπτώσεις σε όλους.

Είναι επιβλαβής για τους Ουκρανούς, είναι επιβλαβής για τους Ρώσους, είναι επιβλαβής για τους Ούγγρους, είναι επιβλαβής για την Ευρώπη, και καθίσταται ξεκάθαρο ότι είναι επιβλαβής για ολόκληρο τον πλανήτη.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν και ένα αφάνταστο πλήθος περιουσιών καταστρέφεται.

Η ουγγρική κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία καθώς, βήμα προς βήμα, ολόκληρη η Ευρώπη εμπλέκεται σταδιακά στον πόλεμο.

Ευρωπαϊκές χώρες ήδη στέλνουν άρματα, μαχητικά αεροσκάφη βρίσκονται ήδη στην ατζέντα και αν αυτό συνεχίσει, θα υπάρξουν εκείνοι που θα θελήσουν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία.

Τον περασμένο Απρίλιο οι Ούγγροι αποφάσισαν ότι η Ουγγαρία δεν πρέπει να εμπλακεί στον πόλεμο και το επιβεβαίωσαν αυτό στην εθνική διαβούλευση στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό, επειδή πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον πόλεμο κανείς δεν μπορεί να νικήσει».

Δείτε:

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί