Την ώρα που οι στιγμές είναι κρίσιμες, με την Ρωσία να πιέζεται να κλιμακώσει, καθώς οι Αμερικανοί γεμίζουν άρματα την Ευρώπη, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, παρά το γεγονός πως η χώρα τους είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ζήτησε, σε μία δραματική ομιλία, η οποία θα καταγραφεί στην ιστορία, «ειρήνη», προκειμένου να μην οδηγηθεί η Ευρώπη στον όλεθρο!!!
Με ποιο… δικαίωμα θέλουν οι Ούγγροι ειρήνη και όχι κλιμάκωση, όπως υπαγορεύουν οι διεθνιστές των ΗΠΑ;;;
Η ομιλία του Όρμπαν δεν θα έπρεπε να παίζει σε όλα τα κανάλια της Ευρώπης;;; Ωστόσο η υποκρισία περισσεύει!!! Αυτοί που κλαίνε και οδύρονται δήθεν για θύματα δυστυχημάτων, κωφεύουν εμπρός στο ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να προκαλέσουν μιλιούνια νεκρών στην Γηραιά Ήπειρο!!! Θέλουν την ειρήνη μόνο, όταν πρόκειται για «ειρήνη κυριαρχίας των συμφερόντων και των πιστεύω τους».
Δήλωσε ο Όρμπαν:
«Πάει ένας χρόνος από τότε που η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία.
Αυτός ο πόλεμος δεν λαμβάνει χώρα σε μια ασύλληπτη απόσταση από εμάς.
Αυτός ο πόλεμος λαμβάνει χώρα γειτονικά σε εμάς και έχει επιπτώσεις σε όλους.
Είναι επιβλαβής για τους Ουκρανούς, είναι επιβλαβής για τους Ρώσους, είναι επιβλαβής για τους Ούγγρους, είναι επιβλαβής για την Ευρώπη, και καθίσταται ξεκάθαρο ότι είναι επιβλαβής για ολόκληρο τον πλανήτη.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν και ένα αφάνταστο πλήθος περιουσιών καταστρέφεται.
Η ουγγρική κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία καθώς, βήμα προς βήμα, ολόκληρη η Ευρώπη εμπλέκεται σταδιακά στον πόλεμο.
Ευρωπαϊκές χώρες ήδη στέλνουν άρματα, μαχητικά αεροσκάφη βρίσκονται ήδη στην ατζέντα και αν αυτό συνεχίσει, θα υπάρξουν εκείνοι που θα θελήσουν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία.
Τον περασμένο Απρίλιο οι Ούγγροι αποφάσισαν ότι η Ουγγαρία δεν πρέπει να εμπλακεί στον πόλεμο και το επιβεβαίωσαν αυτό στην εθνική διαβούλευση στο τέλος της περασμένης χρονιάς.
Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό, επειδή πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον πόλεμο κανείς δεν μπορεί να νικήσει».
Δείτε:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Πρόκειται για σκότος, για τελετουργική ανθρωποθυσία»: Πρωτοφανές ξέσπασμα στις ΗΠΑ, video
- Ένα τραγικό συμπέρασμα για την Ουκρανία σύμφωνα με διεθνείς πολιτικούς κύκλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ









