Δόθηκε το σύνθημα στο Νταβός: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»!!! Η «σπόντα» για την ΡΩΣΙΑ, vid

Συμμετέχει όλη η σάρα και μάρα των παγκοσμιοποιητών και των μυστικών υπηρεσιών...

Το  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  (WEF) δημοσίευσε μια  έκθεση , αναφέροντας, ως μέρος της ετήσιας συνάντησής του, την «παραπληροφόρηση (σ.σ. ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΙΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)» μεταξύ των κορυφαίων παγκόσμιων «κινδύνων»!

Η Σύνοδος ξεκίνησε λοιπόν δυναμικά, ενώ τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Συλλογικής Διεθνιστικής Δύσης, την αποθεώνουν, διαφημίζοντας την« Μεγάλη Επανεκκίνηση », που πρόσφατα μετονομάστηκε σε «The Great Narrative – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ» ως καλοπροαίρετη προσφορά «βιώσιμου καπιταλισμού», ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων στο φετινό WEF διέρρευσε εκ των προτέρων, προαναγγέλλοντας ένα φεστιβάλ διεθνιστικής μοναδικότητας, που ενισχύεται από μεγαλόσχημους των μυστικών υπηρεσιών, όπως η Διευθύντρια Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Avril “Madam Torture” Haines, ο Richard Moore, επικεφαλής της βρετανικής MI6, και ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι.

Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος πολυδισεκατομμυριούχων, αρχηγών κρατών και ταιρειών που ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στους BlackRock, Vanguard, State Street και τους ομοίους τους συγκεντρώνονται για να μοιραστούν το ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ όραμά τους, εμε το οποίο θα καθυποτάξουν τις ανυποψίαστες μάζες.

Σε αυτό το εγχείρημα θα βοηθήσουν τα πολιτικά «τσιράκια» σε κάθε χώρα!!! Ο Υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας της Ισπανίας από το 2021, José Manuel Albares Bueno, έδωσε το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», λέγοντας πως ότι «η κρίση στην Ουκρανία και η κρίση του COVID μάς έχουν δείξει ότι η καλύτερη μέθοδος είναι να κάνουμε πράγματα μαζί».

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι πολίτες θα πρέπει να υπακούσουν στις ανακοινώσεις που γίνονται στο Νταβός, έτσι ώστε να επικρατήσει η παγκόσμια χούντα! Μάλιστα, ο Ισπανός καταδικάζει κάθε πολεμική προοπτική, η οποία θα καταστρέψει την ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, «φωτογραφίζοντας» την Ρωσία και τους συμμάχους της, οι οποίοι δεν συμμετέχουν φέτος στο Φόρουμ.

Δείτε:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί