Τουλάχιστον 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εκατόν πενήντα και πλέον τραυματίστηκαν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, όταν κατέρρευσε η οροφή νυχτερινού κέντρου στο Σάντο Ντομίνγκο, του Jet Set, εν μέσω συναυλίας, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές χθες Τετάρτη τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα· στις 07:00 σήμερα ώρα Ελλάδας).
Ο μέχρι τώρα αριθμός των νεκρών «ανέρχεται σε 98», δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο Χουάν Μανουέλ Μέντες, διευθυντής του κέντρου επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο αξιωματούχος διευκρίνισε πως ο επόμενος απολογισμός των θυμάτων δεν θα ανακοινωθεί πριν από τις 05:00 (16:00 ώρα Ελλάδας).
Ο αστέρας της μουσικής μερένγκε Ρούμπι Πέρες, δημιουργός πολλών δημοφιλών τραγουδιών, είναι ανάμεσα στους δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ προχθές Δευτέρα, όταν κατέρρευσε η οροφή του νυχτερινού κέντρου Jet Set, στο Σάντο Ντομίνγκο, όπου εμφανιζόταν, επιβεβαίωσε ο καλλιτεχνικός πράκτοράς του, ο Ενρίκε Παουλίνο, στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Είναι ακριβές», είπε ο κ. Παουλίνο ερωτηθείς για την πληροφορία του θανάτου του Ρομπέρτο Αντόνιο Πέρες Ερέρα, 69 ετών, προσθέτοντας πως «αναμένουμε τα παιδιά (του) να δώσουν την έγκρισή τους για την κηδεία».
(με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Παγωμάρα» στην Ε.Ε. μετά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- Αίγιο: Φωτιά στην περιοχή Αρραβωνίτσα
- Κούβα: Ξεκινήσαμε συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τ. Θεοδωρικάκος: Με το πλαφόν στο κέρδος προστατεύουμε τους πολίτες από την ασυδοσία και την αισχροκέρδεια
- ΔΥΠΑ – Αν.Μακεδονία-Θράκη: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
- Σπάνιες εικόνες: Πορεία στην Τεχεράνη εν μέσω βομβαρδισμών – Παρών και ο Ιρανός πρόεδρος, vid
- Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ “θα συνοδεύσουν πλοία στο Στενό του Χορμούζ, αν χρειαστεί”
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού 2026
- Ασυνήθιστος επισκέπτης σε σχολείο στις ΗΠΑ – Τρύπωσε ήρεμος σε ντουλάπα αλλά τον «τσάκωσαν» (Photos)
- Η πικρή «γεύση» που αφήνει η διαπίστωση της Ζαχάροβα για την Ευρωπαϊκή Ένωση









