Δοκιμές για αύξηση της παραγωγής ουρανίου από την Κίνα

H Κίνα στοχεύει στην αύξηση πλέον της παραγωγής και ο τρόπος για να το πραγματοποιήσει περνά από τη Νότια Σινική θάλασσα καθώς εκεί θα γίνουν μερικές σημαντικές επενδύσεις στον τομέα αυτό. Τέτοιου είδους επενδύσεις όμως παίρνουν χρόνο και ξεκινώντας από τώρα την επένδυση, η Κίνα έχει σκοπό να έχει παραγωγή από τη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 […]

H Κίνα στοχεύει στην αύξηση πλέον της παραγωγής και ο τρόπος για να το πραγματοποιήσει περνά από τη Νότια Σινική θάλασσα καθώς εκεί θα γίνουν μερικές σημαντικές επενδύσεις στον τομέα αυτό.

Τέτοιου είδους επενδύσεις όμως παίρνουν χρόνο και ξεκινώντας από τώρα την επένδυση, η Κίνα έχει σκοπό να έχει παραγωγή από τη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 κιλού μέχρι το 2025. Το 2035 θα πρέπει να έχει επιτευχθεί παραγωγή συνολικά 1 τόνου από τη συγκεκριμένη επένδυση.

Με τους Κινέζους να επενδύουν στην εξόρυξη ουρανίου στη Νότια Σινική θάλασσα, θα υπάρξει αυτομάτως και αύξηση της προστασίας  της θαλάσσιας περιοχής από την Κίνα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την περιοχή την οποία η Κίνα αμφισβητεί αφού η γνωμοδότηση των δικαστηρίων ήταν άλλη από αυτή που θα ήθελε. Οι συμμαχικές των ΗΠΑ δυνάμεις και οι ίδιες οι ΗΠΑ πλέον με τα πλοία τους στην περιοχή ενώ οι Κινέζοι μετατρέπουν πολλά νησάκια της θαλάσσιας αυτής περιοχής σε φρούρια και αναπτύσσουν οικονομική δραστηριότητα για να πετύχουν την οικονομική κατάληψη της θαλάσσιας περιοχής.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί