Διεθνιστική αντιπολίτευση στο Τέξας! Προσπάθεια να ανατραπούν τα πράγματα υπέρ του Μπάιντεν, vid

Τι αναφέρεται…

Ο Δημοκρατικός James Talarico είναι Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας, όπου έχει ξεκινήσει κόντρα με την ομοσπονδιακή διεθνιστική κυβέρνηση της Ουάσινγκτον, καθώς η κυβέρνηση της Πολιτείας του Αμερικανικού Νότου δεν θέλει να αποδεχθεί τα κύματα των αλλοδαπών και έχει χτίσει κοφτερό φράχτη στα σύνορα.

Επιπλέον, η Εθνική Φρουρά στέκεται εκεί έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμα και τον ομοσπονδιακό στρατό του Μπάιντεν αν χρειαστεί!

Κατά τα φαινόμενα στο Τέξας υπάρχει διεθνιστική αντιπολίτευση, η οποία θα ήθελε να ανατρέψει τα πράγματα στο Τέξας προς όφελος του Βαθέος Κράτους της Ουάσινγκτον!

Ως εκ τούτου, πρόσφατα έκανε λόγο για «χριστιανικό εθνικισμό», ο οποίος απειλεί το Τέξας, επικαλούμενος υποτιθέμενα περιστατικά!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο “Χριστιανικός Εθνικισμός” είναι σε άνοδο. Πριν από 3 χρόνια “χριστιανοί εθνικιστές” εισέβαλαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, σκοτώνοντας αστυνομικούς ενώ κρατούσαν  σταυρούς και πινακίδες που έγραφαν: “ο Ιησούς σώζει”.

Πριν από δύο χρόνια, οι “χριστιανοί εθνικιστές” στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ανέτρεψαν τον Roe v. Wade, επιτρέποντας Πολιτείες όπως την δική μας να απαγορεύσουν την άμβλωση.

Καθώς μιλάμε οι “χριστιανοί εθνικιστές” δισεκατομμυριούχοι, προσπαθούν να διαλύσουν την δημόσια εκπαίδευση στην Πολιτεία του Τέξας και, συνεπώς να διαλύσουν την δημοκρατία.

Είναι μια λατρεία εξουσίας,  -πολιτικής εξουσίας, κοινωνικής εξουσίας, οικονομικής εξουσίας στο όνομα του Χριστού. Και είναι μια  προδοσία του Ιησού της Ναζαρέτ»!

Δείτε την διεθνιστική προπαγάνδα να προσπαθεί να εξαπλωθεί και στο Τέξας, καθώς η αντιπαράθεση «φουντώνει» σε όλα τα επίπεδα:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EFE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί