Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ: Παραδοχή μεγατόνων Αμερικανού στρατηγού για τον ρόλο των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Τι είπε για την επίθεση στον Nord Stream...

Ο απόστρατος στρατηγός τεσσάρων αστέρων Stanley McChrystal, ο οποίος στο παρελθόν ηγήθηκε όλων των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, άφησε να εννοηθεί σε βίντεο που διέρρευσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διέπραξαν τον βομβαρδισμό του αγωγού Nord Stream.

Το βίντεο που διέρρευσε από την Valuetainment Media δείχνει τον McChrystal, γνωστότερο ως επικεφαλής της Κοινής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (JSOC) κατά την διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, να έχει μια συνομιλία εκτός αρχείου για την Ρωσία.

Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει ότι ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό του Nord Stream, ο McChrystal εξήγησε ότι ο ίδιος και ο γιος του, ο οποίος εργάζεται στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA), δεν πίστευαν ότι η Ρωσία ή η Ουκρανία ήταν πίσω από τον βομβαρδισμό.

«Ο γιος μου είναι ο ηγέτης της ομάδας στον τομέα της ενέργειας της DIA», είπε ο McChrystal. «Δεν πίστευε ότι το έκαναν οι Ρώσοι… Δεν πίστευε ότι το έκαναν ούτε οι Ουκρανοί».

Ο McChrystal συνέχισε εξηγώντας πώς οι ΗΠΑ ήταν το μόνο έθνος που επωφελήθηκε από τον βομβαρδισμό του Nord Stream: «Αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε συνωμοσίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν περισσότερα χρήματα από όλο αυτό από οποιονδήποτε άλλο».

Οι δηλώσεις του McChrystal επιβεβαιώνουν μια έκθεση-βόμβα που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο από τον δημοσιογράφο Seymour Hersh που περιγράφει λεπτομερώς πώς οι αμερικανικές δυνάμεις «έβγαλαν εκτός» τον αγωγό Nord Stream!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA FILE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί